aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Άλλος έφυγε κι άλλος επέστρεψε...

ΑΠΟΕΛ: Άλλος έφυγε κι άλλος επέστρεψε…

Το ημερολόγιο έδειχνε 17 Αυγούστου. Τότε, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή προπόνηση του ΑΠΟΕΛ ενόψει της τρέχουσας σεζόν, κατά την οποία ο εορτάζοντας χθες Άντον Μάγκλιτσα (είχε ανακοινωθεί δύο εβδομάδες προηγουμένως) γνώρισε την αποθέωση από τους εκατοντάδες φίλους της ομάδας που είχαν βρεθεί στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας. Τα πεπραγμένα του έμπειρου επιθετικού στον Απόλλωνα, βλέπετε, δεν άφηναν περιθώριο αμφισβήτησης. Ο Κροάτης, αποτελούσε μία εκ των πιο «αστραφτερών» και πιο δαπανηρών μετεγγραφών των γαλαζοκιτρίνων.

Τέσσερις ωστόσο μήνες μετά, τα δεδομένα είναι παντελώς διαφορετικά. Ο 31χρονος στράικερ αποτελεί μία απλή αναφορά στο ρόστερ της ομάδας, αδυνατώντας και στα τέσσερα παιχνίδια που αγωνίσθηκε (δύο βασικός και δύο αλλαγή) να κάνει μέχρι και τα βασικά. Άλλος παίκτης δηλαδή έφυγε από την Κύπρο και άλλος επέστρεψε. Κόστισε στον Μάγκλιτσα το γεγονός πως βρισκόταν σε αγωνιστική απραξία από τον περασμένο Απρίλιο και σε συνδυασμό με την έλλειψη προετοιμασίας, απασχολεί σχεδόν μονίμως το ιατρικό επιτελείο του ΑΠΟΕΛ.

Εκεί που ξεπερνά τον ένα τραυματισμό, όταν πιεστεί ξαναμπαίνει στο ιατρικό δελτίο. Για παράδειγμα, στις 24 Οκτωβρίου και δη στο ματς με τον Άρη, βρέθηκε στο αρχικό σχήμα. Εκτός από την τυπική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, αισθάνθηκε άλλη μία φορά ενοχλήσεις και από τότε αδυνατεί να ανεβάσει ρυθμό. Θα προλάβει να είναι έτοιμος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ; Επί της παρούσης, καμία πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει.

Εννοείται πως στον ΑΠΟΕΛ στηρίζουν τον ποδοσφαιριστή και εξακολουθούν να πιστεύουν σε αυτόν. Φτάνει και ο ίδιος να βοηθήσει τον εαυτό του. Να μπει στην «εξίσωση» του συνόλου και να αρχίσει να δικαιολογεί τον παχυλό μισθό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ