aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Άλλοι δύο επιθετικοί στη λίστα Ουζουνίδη, πιέζουν και περιμένουν

ΑΠΟΕΛ: Άλλοι δύο επιθετικοί στη λίστα Ουζουνίδη, πιέζουν και περιμένουν

Οι Πέδρο Κόντε και Ρομάν Ζοζούλια βρίσκονται στη μετεγγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ για την περαιτέρω ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει στα υπόψιν του άλλες δύο επιλογές επιθετικών, τα ονόματα των οποίων κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Πιέζουν στον ΑΠΟΕΛ τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους ώστε να υπάρξει κατάληξη εντός των επόμενων 24ώρων. Μετά το μπαράζ μετεγγραφικής ενίσχυσης τις τελευταίες δύο βδομάδες με τους Ενσούε, Αρτούτ Ζορζ, Ανουάρ Τουχαμί και Αντρέ Ζεράλδες οι γαλαζοκίτρινοι επικεντρώθηκαν στην απόκτηση ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει τους Μπεν Σαχάρ και Κούτσακο στη γραμμή κρούσης.

Σημειώνεται πως στο ρόστερ υπάρχουν ήδη 18 ξένοι και κοινοτικοί, άρα πέραν των Σάβιτς, Γιάκολις και Λαφράνς που δεν υπολογίζονται θα πρέπει να αποχωρήσει άλλος ένας παίκτης από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό εάν ο επιθετικός που θ’ αποκτηθεί είναι για τον Κατάλογο Α.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ