aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Άλλο η πρωτιά, άλλο το πρόγραμμα

AΠΟΕΛ: Άλλο η πρωτιά, άλλο το πρόγραμμα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Οι λόγοι που ο ΑΠΟΕΛ θέλει να τερματίσει στην πρώτη θέση είναι πολλοί και διάφοροι. Με πιο σημαντικό την όποια βαθμολογική διαφορά θα έχει από τους διώκτες του, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Στους λόγους αυτούς ωστόσο δεν μπορεί να προστεθεί ή να συνυπάρξει και το πλεονέκτημα στη σειρά των αγώνων που δίνει η πρώτη ομάδα στη βαθμολογία με το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Αν ρίξει κάποιος μια προσεκτική ματιά στο πρόγραμμα των πλέι οφ όπως αυτό είναι καθορισμένο από την ΚΟΠ, πολύ μικρή σημασία έχει η σειρά των αγώνων.

Μάλιστα, ο πρώτος στη βαθμολογία αρχίζει εκτός έδρας τους αγώνες του (με τον 6ο στην κατάταξη), ενώ στην 3η αγωνιστική, θα αντιμετωπίσει τον 2ο εκτός έδρας! Οπόταν, στην περίπτωση αυτή ισχύει το κλασικό, «θα παίξουν όλοι με όλους» και δεν κάνει κάποια σημαντική διαφορά το πρόγραμμα των πλέι οφ. Από εκεί και πέρα όμως, ο ΑΠΟΕΛ εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση πάει με άλλον «αέρα» στα πλέι οφ, κρατώντας ουσιαστικά την τύχη του στα χέρια του. Το πρόγραμμα, για τον πρώτο, με το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, αλλά και για τον 2ο όπως αναφέρεται στην προκήρυξη της ΚΟΠ.

Ο ΠΡΩΤΟΣ

6ος – 1ος

1ος – 4ος

2ος – 1ος

1ος – 5ος

3ος – 1ος

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ

2ος – 5ος

3ος – 2ος

2ος – 1ος

4ος – 2ος

2ος – 6ος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ