aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Άλλο η λίστα, άλλο οι αποχωρήσεις

ΑΠΟΕΛ: Άλλο η λίστα, άλλο οι αποχωρήσεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Έγινε και συνεχίζει να γίνεται ντόρος για τους ποδοσφαιριστές που θα δηλώσει ο Μπρούνο Μπαλταζάρ για τους αγώνες με την Σούντουβα. Οι φίλοι της ομάδας περιμένουν να δουν τα ονόματα που θα περιλαμβάνονται σ’ αυτήν και κυρίως αυτά που δεν θα περιλαμβάνονται για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται η πορτοκαλί «παράνοια»

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν θα είναι εφικτό, αφού η ανακοίνωση της σχετικής λίστας από τον Πορτογάλο τεχνικό δεν θα σημαίνει τίποτε περισσότερο παρά μόνο σε ό,τι έχει να κάνει για τον αγώνα με τους Λιθουανούς.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ-Απόλλων-Ομόνοια: Συνεχίζεται το σίριαλ Λαβόρ-ΔΕΝ

Για παράδειγμα, από τη λίστα μπορεί να απουσιάζει, λέμε τώρα το όνομα του Καρλάο ή ακόμα και του Ντε Βινσέντι! Αυτό δεν σημαίνει ασφαλώς ότι ο Μπαλταζάρ δεν υπολογίζει τους δύο ποδοσφαιριστές. Απλά δεν θα τους χρησιμοποιήσει (πάντα υποθετικά ομιλούντες) στους δυο συγκεκριμένους αγώνες για οποιουσδήποτε λόγους.

Διαβάστε επίσης: Στέλνουν τον Βούρο δανεικό στον… Ίβιτς

Συνεπώς, δεν πάει να πει πως όποια ονόματα απουσιάζουν από τον σχετικό κατάλογο δεν πάει να πει πως βρίσκονται στην πόρτα εξόδου. Θα γίνει βέβαια κι αυτό κάποια στιγμή, αλλά δεν θα γίνει νωρίτερα από τον 2ο προκριματικό και ανάλογα με τις «ανάγκες», αλλά και με τα κενά που θα παρατηρηθούν.

Διαβάστε επίσης: Με το… ακουστικό στο χέρι για τον Μακρή

Με πιο απλά λόγια, όσο το μετεγγραφικό παράθυρο παραμένει ανοικτό οι γαλαζοκίτρινοι και ο Μπαλταζάρ ειδικότερα δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε οριστικοποίηση της λίστας με τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα πορευτούν στη φετινή σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ