aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Άλλο ένα… βαρίδι στα πόδια

ΑΠΟΕΛ: Άλλο ένα… βαρίδι στα πόδια

Ήταν που ήταν ζόρικο το αγωνιστικό πρόγραμμα κατά την τελική ευθεία της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, ήλθε η χθεσινή κλήρωση των προημιτελικών κυπέλλου για να αυξήσει ακόμα περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας.

Στον δρόμο του ΑΠΟΕΛ για την πρώτη «κούπα» στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση μετά το 2015, προέκυψε η Ομόνοια, με το μέλος του Δ.Σ. του ΑΠΟΕΛ, Μάριο Παναγιώτου, να… καρφώνει στον στόχο: «Ελπίζω να γίνει ένας καλός αγώνας στο πλαίσιο της αθλητοπρέπειας και πως η ομάδα μας περάσει στην επόμενη φάση». Αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Παρασκευής με τον Απόλλωνα, η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς καλείται σε διάστημα πέντε εβδομάδων να φέρει εις πέρας αποστολή έξι άκρως σημαντικών αγώνων ώστε να παραμείνει σε τροχιά νταμπλ.

Πάμε να φρεσκάρουμε το αγωνιστικό πρόγραμμα: Το μεθεπόμενο Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου, περιμένει τον ΑΠΟΕΛ άλλο ένα ζόρικο 90λεπτο. Θα μετρήσει δυνάμεις με το Παραλίμνι στο «Τάσος Μάρκου» και πριν καλά-καλά αναλυθεί το συγκεκριμένο ματς, θα δώσει την πρώτη μάχη για την είσοδο στα ημιτελικά του κυπέλλου με αντίπαλο την Ομόνοια. Την «αιώνια» αντίπαλο, θα αντιμετωπίσει και στις 18 Φεβρουαρίου, τούτη τη φορά για την 25η αγωνιστική (τυπικά φιλοξενούμενος στο ΓΣΠ). Την προηγούμενη στροφή του μαραθωνίου, θα φιλοξενηθεί από τη Δόξα, ομάδα που δίνει μάχη για αποφυγή της διαβάθμισης και θα κλείσει την πρώτη φάση, με το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν, Νέα Σαλαμίνα.

Ο Φεράρι, συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες κι όπως αναμενόταν, αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στον εκτός έδρας αγώνα με το Παραλίμνι, ώστε να είναι διαθέσιμος στο επικείμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ