aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Άλλο ένα καμπανάκι αφύπνισης

ΑΠΟΕΛ: Άλλο ένα καμπανάκι αφύπνισης

Στον ΑΠΟΕΛ είναι πεπεισμένοι ότι αργά και σταθερά θα πάρουν αυτό που αξίζουν στην τρέχουσα σεζόν. Τα αποτελέσματα δεν έχουν βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά η πίστη υπάρχει και εκφράζεται δημόσια. «Τα πάντα γίνονται με υπομονή και με χρόνο» ανέφερε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος, όταν ρωτήθηκε «πότε θα δούμε τον πραγματικό ΑΠΟΕΛ;».

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι κάποια πράγματα έχουν διορθωθεί: «Αν συγκρίνεις με το πώς ξεκίνησε, μια ομάδα που δεν μπορούσε να παράξει πολλές ευκαιρίες και προβλήματα αμυντικά, στη συνέχεια με μικρά-μικρά βήματα το έχουμε διορθώσει. Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν για να το βελτιώσουν. Αυτή τη στιγμή ψάχνουμε κάποια στοιχεία που θα φέρουν τον ΑΠΟΕΛ εκεί που πρέπει».

Ένα σοβαρό πρόβλημα για τους γαλαζοκίτρινους, σύμφωνα με τον Νεκτάριο Πετεβίνο, ήταν η έλλειψη ομαδικότητας και σταθερότητας: «Το κυριότερο πράγμα που μας επηρέασε αρκετά είναι οι πολλές αλλαγές. Αν δεν είσαι ομάδα στον αγωνιστικό χώρο δεν μπορείς να πάρεις τα αποτελέσματα. Δεν θα επικαλεστώ τραυματισμούς και απουσίες. Τα αποτελέσματα γίνονται από τους παρόντες. Στέκομαι μόνο ότι δεν είχαμε ομαδικότητα και σταθερότητα».

Είναι σίγουρο ότι θα γίνει άλλη μια προσπάθεια ο αγώνας κόντρα στον Ολυμπιακό να αποτελέσει το καμπανάκι της βαθμολογικής αφύπνισης, το σύνθημα της αντεπίθεσης. Γι’ αυτό και ο εκπρόσωπος Τύπου, τον χαρακτήρισε ως αγώνα που δίνει κάτι περισσότερο από τρεις βαθμούς: «Οποιαδήποτε απώλεια μετρά τριπλά πλέον. Μπορείς να κερδίσεις χρόνο και βαθμούς όταν παίρνεις τις νίκες. Κάθε παιχνίδι θα πρέπει να έχει χαρακτήρα τελικού. Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η νίκη θα μας δώσει πολλά οφέλη».

Στο ματς με τον Ολυμπιακό ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει περισσότερες επιλογές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Πάφο. Σόουζα, Οκριασβίλι, Ντανίλο και Μάγκλιτσα διεκδικούν με αξιώσεις την επιστροφή τους στο αρχικό σχήμα, ενώ ετοιμοπόλεμος και με λεπτά συμμετοχής είναι και ο Τομάς ντε Βινσέντι. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νταουσβίλι, ο οποίος εξαιτίας της αποχής που είχε λόγω τραυματισμού ακολουθεί ειδική θεραπεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ