aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Άλλο ένα γερό τεστ αντοχών

ΑΠΟΕΛ: Άλλο ένα γερό τεστ αντοχών

Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε από το περασμένο Σάββατο σε σειρά δύσκολων συνεχόμενων παιχνιδιών και είναι θετικό ότι άρχισε με εκτός έδρας νίκη εις βάρος του Παραλιμνίου (1-2). Έως το τέλος της α’ φάσης του πρωταθλήματος, σε περίπου ένα 20ήμερο, θα δώσει ακόμα πέντε παιχνίδια θέλοντας να παραμείνει εντός στόχων σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Με άλλα λόγια, άλλο ένα γερό τεστ αντοχών.

Αύριο θα φιλοξενηθεί τυπικά από την Ομόνοια για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι κυπέλλου στη φάση των «8», ενώ την ερχόμενη Κυριακή θα υποδεχτεί τη Δόξα συμπληρώνοντας τριάδα παιχνιδιών σε οκτώ ημέρες. Αφού μεσολαβήσει εβδομάδα δίχως υποχρέωση στα μέσα της, θα μπει στην επόμενη καυτή σειρά. Με δύο κολλητά «αιώνια» απέναντι στην Ομόνοια, πρώτα για το πρωτάθλημα (25/2) και ύστερα για τη ρεβάνς του κυπέλλου (1/3), ενώ θα κλείσει τις υποχρεώσεις του στην α’ φάση του πρωταθλήματος κόντρα στην επικίνδυνη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ (4/3).

Έχει λοιπόν ενδιαφέρον η διαχείριση του έμψυχου δυναμικού από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο απαιτητικό και επίπονο πρόγραμμα που ακολουθεί. Ο Σέρβος προπονητής θέλει να διατηρήσει την ομάδα του σε επαφή με την πρωτοπόρο ΑΕΚ και αν δοθεί η ευκαιρία, να την επαναφέρει στην κορυφή. Παραλλήλως, δεν υπάρχει ασφαλώς αδιαφορία για το κύπελλο, πόσο μάλλον όταν  απέναντι βρίσκεται η «αιώνια» αντίπαλος. Όλοι ξέρουν ασφαλώς τα ψυχολογικά οφέλη που μπορεί να αποφέρει ενδεχόμενη πρόκριση κόντρα στο «τριφύλλι».

Ρόλο στη διαχείριση που θα επιχειρήσει ο Μιλόγεβιτς για το δύσκολο πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ στις δύο διοργανώσεις του κυπριακού ποδοσφαίρου, θα διαδραματίσει ασφαλώς το ιατρικό δελτίο. Δεν είναι λίγες οι φορές που έθιξε το θέμα των συχνών τραυματισμών άλλωστε, κάτι που ελπίζει πως θα εκλείψει ή θα περιοριστεί τουλάχιστον.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ