aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αλλιώτικες μετεγγραφές, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα

ΑΠΟΕΛ: Αλλιώτικες μετεγγραφές, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι αλλιώτικο για τον ΑΠΟΕΛ. Τα δεδομένα στο οικονομικό είναι ρευστά και η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη που μέχρι και πέρσι ξόδευε πάρα πολλά χρήματα σε μετεγγραφές και σε συμβόλαια, δεν θα πράξει το ίδιο και στη νέα σεζόν. Επίσης, το ρόστερ θα είναι μικρότερο αριθμητικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η διαδικασία θα ‘ναι εύκολη.

Η διοίκηση ακολουθεί συγκεκριμένη πολιτική και στα οικονομικά της δεδομένα προσαρμόζονται οι επιλογές των ποδοσφαιριστών, που όπως γράψαμε προσφάτως, θα δοθεί συμβόλαιο άνω των 200.000 ευρώ σε σπάνιες μόνο περιπτώσεις. Εξάλλου, αυτόν το δρόμο δείχνει διατεθειμένος να ακολουθήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος ενημερώθηκε για το… νοικοκύρεμα προτού βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Ελλαδίτης προπονητής τόνισε στη διοίκηση που τον εμπιστεύτηκε πως δεν θα κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα και στόχος του είναι να φέρει παίκτες που ο μισθός τους θα αντικατοπτρίζει την πραγματική τους αξία. Οι μετεγγραφικές κινήσεις, λοιπόν, που θα κάνουν οι «γαλαζοκιτρίνοι» θα επιλεχθούν με μεγάλη προσοχή ώστε να μην γίνουν υπερβολές και ούτε όμως και λάθη του πρόσφατου παρελθόντος. Όσον αφορά στους στόχους του ΑΠΟΕΛ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου; Αδιαπραγμάτευτοι! Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ