aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αλλαγή στον μετεγγραφικό σχεδιασμό

ΑΠΟΕΛ: Αλλαγή στον μετεγγραφικό σχεδιασμό

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η ήττα-σοκ από την Πάφος FC είναι πολύ πιθανόν να αλλάξει τον μετεγγραφικό σχεδιασμό. Στις εννέα μέρες που απομένουν, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης και ενός αμυντικού παίκτη, ο οποίος θα αποτελέσει ηγετική φυσιογνωμία.

Θα προστεθούν στο ρόστερ ένας ή δύο παίκτες στη μεσοεπιθετική γραμμή, χωρίς για την ώρα να θεωρείται δεδομένο ότι θα προχωρήσει τελικά ο ΑΠΟΕΛ στην απόκτηση τερματοφύλακα, παρά το γεγονός πως έγιναν κινήσεις για να διαφανεί κατά πόσον είναι εφικτή η μετεγγραφή του Καμίνσκι. Δεν αποκλείεται βεβαίως να έχουμε και άλλες κινήσεις που θα προκαλέσουν έκπληξη.

Σύντομα αναμένονται νεότερα σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που είναι στη μαύρη λίστα. Στόχος είναι ο ΑΠΟΕΛ να ξεφορτωθεί τους Γκάρνερ, Μπερν και Ντογκαλά με το λιγότερο δυνατό κόστος, ενώ επισφαλής είναι η θέση και του Λουντεμό.

Τη Δευτέρα (23/8) ο Πρόδρομος Πετρίδης είχε συνάντηση με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Ο Ελλαδίτης προπονητής ανέλυσε τα αίτια της ήττας και της εφιαλτικής εμφάνισης στην Πάφο και πλέον το μπαλάκι είναι στα χέρια της διοίκησης, η οποία ζυγίζει τα δεδομένα προτού αποφασίσει για τα επόμενα βήματά της με δεδομένο τον προβληματισμό και τον εκνευρισμό για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στην πρεμιέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ