aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αλλαγή σκηνικού στα διοικητικά με παρέμβαση τρίτων

ΑΠΟΕΛ: Αλλαγή σκηνικού στα διοικητικά με παρέμβαση τρίτων

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

«Μαχαίρια» βγήκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ανάμεσα στις διοικήσεις του Σωματείου ΑΠΟΕΛ και της ποδοσφαιρικής εταιρείας. Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση Κυριάκου Ζιβανάρη κάλεσε τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη να παραιτηθεί, ενώ σε σημερινές του δηλώσεις ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Πάρης Σπανός ανέφερε πως το ιδανικότερο θα ήταν να αναλάβει μία διοικούσα επιτροπή μέχρι τη Γενική Συνέλευση.

Σε χθεσινοβραδινή ανακοίνωσή της η εταιρεία δεν έκρυψε την ενόχλησή της για την αντίδραση της διοίκησης του Σωματείου σημειώνοντας πως «θα ήταν ορθότερο να ανέμενε και η διοίκηση του Σωματείου, να πραγματοποιηθεί πρώτα η εξαγγελθείσα συνάντηση, να παρουσιάζονταν όλα τα οικονομικά δεδομένα και οι εισηγήσεις από πλευράς του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας (αφού ουσιαστικά αυτό ζητεί μέσω της ανακοίνωσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου) και αφού διαμορφωνόταν μια πλήρης εικόνα, μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων, να υπάρξει και το αντικειμενικό κριτήριο της όποιας θέσης έχουν να εκφράσουν όλοι οι παρόντες».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Οι δύο συνεργάτες που πήρε ο Πουρσαϊτίδης στον «Αρχάγγελο»

Με παρέμβαση πρώην μελών του διοικητικού συμβουλίου του ΑΠΟΕΛ προγραμματίστηκε συνάντηση την επόμενη βδομάδα ανάμεσα στις δύο διοικήσεις με σκοπό να χαράξουν κοινή γραμμή πλεύσης στα διοικητικά των γαλαζοκιτρίνων. Υπάρχει κοινή πρόθεση ώστε να πέσουν οι τόνοι και όλοι μαζί να πορευτούν με σκοπό να βγει η ομάδα από τον αγωνιστικό λήθαργο και να προκύψουν οι καλύτερες για τον ΑΠΟΕΛ λύσεις στο διοικητικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ