aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αλλαγή πλάνου και «ερωτηματικό»

ΑΠΟΕΛ: Αλλαγή πλάνου και «ερωτηματικό»

Το πλάνο άλλαξε καθώς η πτήση του ΑΠΟΕΛ για το Καζακστάν θα γίνει αύριο τελικά και όχι σήμερα, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, Έτσι, η προετοιμασία για τη ρεβάνς με την Κιζιλζάρ θα συνεχιστεί και σήμερα στο Σέντραλ Παρκ της Αγγλικής Σχολής, ενώ η μοναδική φορά που θα δοκιμάσει το «Αστάνα Αρένα» θα είναι την Τετάρτη.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή προετοιμάζει την ομάδα του για τον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης με ένα «ερωτηματικό». Παραμένει η αμφίβολη συμμετοχή του Νταουσβίλι, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το πρώτο παιχνίδι, έτσι υποψήφιοι είναι δύο ποδοσφαιριστές. Ίσως λοιπόν να κάνει ντεμπούτο ο νεοαποκτηθείς Κοσταντίνοφ ή θα πάρει θέση βασικού ο Γιάννης Σατσιάς για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν.

Από εκεί και πέρα, οι πλείστοι ενδεκαδάτοι του 1-0 στο ΓΣΠ αναμένεται να διατηρήσουν τη θέση τους. Φυσικά, εκκρεμούν άλλες δύο προπονήσεις και ο Κύπριος προπονητής θα κατασταλάξει έως τότε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ