aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αλλαγή δεδομένων σε 24 ώρες!

ΑΠΟΕΛ: Αλλαγή δεδομένων σε 24 ώρες!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Άλλο και τούτο πάλι! Ενώ προχθές είχε διαρρεύσει από τον ΑΠΟΕΛ ότι ο Φράνσις Ουζόχο θα έμενε εκτός δράσης για διάστημα μεταξύ τριών και τεσσάρων εβδομάδων, νέες πληροφορίες τον θέλουν να επιστρέφει πολύ πιο σύντομα. Στο πιο ακραίο και αισιόδοξο σενάριο, μάλιστα, ο Νιγηριανός θα τεθεί στη διάθεση του Σάββα Πουρσαϊτίδη για το μεθαυριανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντιεμερσί Εντονγκαλά, για τον οποίο αρχικά είχε ειπωθεί ότι θα μείνει για μία εβδομάδα εκτός δράσης.

Τι ακριβώς θα ισχύσει θα φανεί στις εναπομείνασες δύο προπονήσεις, που θα ξεκαθαρίσουν αν οι δύο ποδοσφαιριστές θα τεθούν στη διάθεση του Σάββα Πουρσαϊτίδη. Αμφότεροι αποκόμισαν τραυματισμό στο ντέρμπι με την Ανόρθωση (0-0) και έγιναν αλλαγή. Ο Ελλαδίτης προπονητής θέλει ασφαλώς να τους έχει στη διάθεσή του σε τόσο δύσκολο παιχνίδι, με την προϋπόθεση πως θα είναι 100% έτοιμοι.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ/Λατινική Αμερική: 26άδα παικτών με ηγέτες, χρήμα και «τουρίστες»

Από εκεί και πέρα, αισιόδοξη είναι η κατάσταση για τον Βίκτορα Κλωναρίδη, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί μεθαύριο στο Τσίρειο είτε βασικός είτε αλλαγή. Επίσης, απέναντι στην Ανόρθωση εξέτισε την ποινή του ο Γιώργος Μερκής και είναι διαθέσιμος. Δεδομένη είναι η απουσία του Τομάς ντε Βινσέντι, ο οποίος εκτίει ποινή για την αποβολή του στο ματς με την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ