aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αλλαγές στον ορίζοντα

ΑΠΟΕΛ: Αλλαγές στον ορίζοντα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Στον ορίζοντα προβάλλει πλέον ο αυριανός (18:00) πρώτος αγώνας για την ημιτελική φάση Κυπέλλου με το Παραλίμνι στο ΓΣΠ. Ασφαλώς και στο παιχνίδι αυτό κάποια πράγματα θ’ αλλάξουν. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ίσως και την τακτική. Για τον ΑΠΟΕΛ το ζητούμενο δεν είναι απλά η νίκη, αλλά νίκη που να μην του αφήνει έγνοιες και προβληματισμό για τον επαναληπτικό. Πρώτα, βέβαια, να πάρει τη νίκη που αναζητά εδώ και καιρό στην έδρα του (από τις 12 Ιανουαρίου), αφού και στο Κύπελλο η τελευταία του νίκη ήταν στις 2 Ιανουαρίου επί της Δόξας, στη β’ φάση της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: «Ανέκδοτα» με Τάαμαρι: «Τον κλέβει ο Μαρινάκης από τον Σαββίδη με €3.000.000»

Ο Πάολο Τραμετσάνι, όπως έδειξε και σε προηγούμενα παιχνίδια Κυπέλλου, τόσο με τη Δόξα, αλλά και με την ΑΕΚ αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα (Μπάλογκ, Φακινέτι, Εφραίμ), ενώ είναι πολύ πιθανόν στο παιχνίδι αυτό να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια ο Βάτερμαν. Έτοιμος είναι ακόμα ο Τόμας ντε Βινσέντι που περιμένει κι αυτός να ριχθεί στη μάχη.

Διαβάστε επίσης: Θυμίζει ΑΠΟΕΛ 2015, με μία όμως διαφορά…

Οι επιλογές δεν λείπουν με άλλα λόγια από τον Ιταλό, ο οποίος έδειξε πως οι αποφάσεις του σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα πολλές φορές είναι και μη αναμενόμενες. Δεν αποκλείεται το ίδιο να γίνει και αύριο, ωστόσο κάποιοι από τους προαναφερθέντες θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα. Παρόλα αυτά δεν παύει το ζητούμενο να είναι το ίδιο, η νίκη με καθαρό σκορ, για να μπορέσουν όλοι στην ομάδα να κοιτάξουν προς το Τσίρειο και τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ