aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αλλαγές και φουλ επίθεση για τη μεγάλη ανατροπή

ΑΠΟΕΛ: Αλλαγές και φουλ επίθεση για τη μεγάλη ανατροπή

Η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ απόψε στη ρεβάνς του 0-3 με την Τζούργκαρντεν: Μπέλετς, Τσεπάκ, Καρώ, Κοσταντίνοφ, Φεράρι, Εντονγκαλά, Σαρφό, Ντάλσιο, Βιγιαφάνιες, Μπλουμ, Μάγκλιτσα.

Με τέσσερις αλλαγές παρατάσσει ο Σωφρόνης Αυγουστή την ομάδα της Λευκωσίας σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, με σχήμα φουλ επιθετικό. Οι Σαρφό, Βιγιαφάνιες, Μπλουμ και Μάγκλιτσα πήραν τη θέση των Κρέσπο (τιμωρημένος), Νταουσβίλι, Εφραίμ (τραυματίας) και Ηλία.

Ένα σχήμα φουλ επιθετικό, με ποδοσφαιριστές από το κέντρο και μπροστά με περισσότερες δημιουργικές και εκτελεστικές αρετές, παρά ανασταλτικές. Είτε θα είναι 4-4-2 με δίδυμο κορυφής του Μπλουμ και Μάγκλιτσα, είτε 4-2-3-1 με τους Μπλουμ και Εντονγκαλά στα άκρα και τον Μάγκλιτσα στην αιχμή του δόρατος.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Χριστοδούλου, Τσιλιγκίρης, Νταουσβίλι, Σούσιτς, Σατσιάς, Ηλία, Θεοδώρου, Πολυκάρπου, Μαρκίνιος, Γουίλερ και Γεωργίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ