ΑΠΟΕΛ – Αλεξάνδρου: Οι μεγάλες αγάπες δεν τελειώνουν ποτέ

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και αναλαμβάνει πόστο προπονητή στην ακαδημία του ΑΠΟΕΛ...

Πριν από 11 μήνες, όταν δηλαδή ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου είχε διαπιστώσει πως στην ομάδα που αγαπά δεν θα μπορούσα να είχε χρόνο συμμετοχής, αποχώρησε με αξιοπρέπεια, δηλώνοντας πως «θα αγωνιστώ για όσο ακόμα αντέχω». Και για τον σπουδαίο Κύπριο παίκτη, έφτασε η στιγμή να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Χθες το απόγευμα, το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω συγκινητικής ανάρτησης. Μετά από σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα με δύο θητείες στον ΑΠΟΕΛ, όπου αγωνίστηκε για 16,5 αγωνιστικές περιόδους και πανηγύρισε τίτλους και επιτυχίες σε Κύπρο και Ευρώπη, με θητεία στη Λάρισα και λίγους μήνες στη Δόξα, είπε «αντίο» από την ενεργό αγωνιστική δράση σε ηλικία 35 ετών.

«Δεν σέβομαι απλά τον ΑΠΟΕΛ, είναι μέρος της οικογένειάς μου, τελεία», είχε αναφέρει ο Νεκτάριος. Και επειδή οι μεγάλες αγάπες ποτέ δεν τελειώνουν, πριν καλά-καλά διαδοθεί το τέλος της καριέρας του, βγήκε η είδηση πως επιστρέφει στον ΑΠΟΕΛ. Συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, αναλαμβάνοντας πόστο προπονητή στην ακαδημία. Εκεί δηλαδή που άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο, ανεβαίνοντας σταδιακά ένα-ένα τα σκαλοπάτια, μέχρι να φτάσει στην καταξίωση.

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ