aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Άλεφ (μόνο) με λιγότερα χρήματα

ΑΠΟΕΛ: Άλεφ (μόνο) με λιγότερα χρήματα

Ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας στον ΑΠΟΕΛ άρχισε. Ο Πρόδρομος Πετρίδης μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) δήλωσε πως η διοίκηση είναι ευχαριστημένη με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και προτίθεται να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και τις επιπτώσεις που αφήνει στα σωματεία κανείς δεν μπορεί να πει μετά βεβαιότητες υπό ποιες συνθήκες και ποια δεδομένα θα κινηθούν οι ομάδες στο παζάρι. Όμως, δειλά – δειλά το πλάνο της επόμενης μέρας σχεδιάζεται και σαφώς θα περιλαμβάνει μειωμένο μπάτζετ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ένα σημαντικό κεφάλαιο που θ’ απασχολήσει τον ΑΠΟΕΛ θα είναι οι έξι δανεικοί ποδοσφαιριστές. Ένας εξ αυτών είναι και ο Άλεφ ντος Σάντος. Ο Βραζιλιάνος μέσος άργησε να προσαρμοστεί και έκανε τα καλύτερα του παιχνίδια με τον Ουζουνίδη στον πάγκο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ελλαδίτης θα τον ήθελε στο ρόστερ και για την επόμενη σεζόν, εντούτοις κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο αν δεν πέσει κατά πολύ η ρήτρα αγοράς του.

Στη συμφωνία του ΑΠΟΕΛ με την Μπράγκα προνοείται αγορά από τους γαλαζοκιτρίνους έναντι 1.500.000 ευρώ. Με τα υφιστάμενα δεδομένα δεν πρόκειται ο ΑΠΟΕΛ να κρατήσει τον Άλεφ. Τα δεδομένα, όμως, ενδέχεται να διαφοροποιηθούν, αφού και η Μπράγκα πολύ πιθανόν να θέλει να ξεφορτωθεί συμβόλαια παικτών. Επομένως, όταν ολοκληρωθεί η σεζόν το κεφάλαιο Άλεφ θα μπει στην ατζέντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ