aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ/Αλ Τάαμαρι: Το μάδημα της μαργαρίτας

ΑΠΟΕΛ/Αλ Τάαμαρι: Το μάδημα της μαργαρίτας

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στις 30 Δεκεμβρίου 2019, όταν δηλαδή ο Πρόδρομος Πετρίδης αποκάλυπτε -κατά την παρουσίαση του Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν- πως έγινε πρόταση ανανέωσης στον Μούσα Αλ Τάαμαρι με αυξημένες μάλιστα αποδοχές, μάλλον ούτε ο ίδιος δεν θα πίστευε πως μετά από έξι (και βάλε) μήνες θα βρισκόταν ακόμη στο ακουστικό για την τελική απάντηση του Ιορδανού άσου. Κάτι που προφανώς αγχώνει στον ΑΠΟΕΛ, όχι όμως και τον παίκτη…

Θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα σήμερα ή θα πάρει νέα παράταση; Η μπάλα βρίσκεται στα πόδια του 23χρονου επιθετικού, ο οποίος παρουσιάζεται «μία έτσι και μία αλλιώς». Από τη μια δεσμεύτηκε στη διοίκηση ότι θα δώσει εντός ημέρας την οριστική του απάντηση και από την άλλη δηλώνει σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Ιορδανία ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη και ότι αυτή η απόφαση θα παρθεί τις επόμενες δύο εβδομάδες!

Το γεγονός πως ο διεθνής Ιορδανός αμφιταλαντεύεται δεν πηγάζει μονάχα από το εν λόγω γεγονός. Πριν από δύο εβδομάδες, συμφώνησει προφορικά με τη διοίκηση για επέκταση της συνεργασίας έως τον Μάιο του 2022, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως με την κάθοδο της οικογένειάς του στην Κύπρο θα υπέγραφε. Το θέμα, όπως έλεγε, ήταν τυπικό. Ο πατέρας του, εκτός από την επιρροή που έχει στις αποφάσεις του γιου του, δεν σταματά να τον… πλασάρει σε ευρωπαϊκούς συλλόγους. Κάτι που προφανώς περιπλέκει κάπως την κατάσταση και κατ’ επέκταση -όπως διαρρέει- και τους χειρισμούς από πλευράς ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Από την… εξωτερική «κλέβει» Χαλένιους

Ο Αλ Τάαμαρι δήλωσε στον «Security FM» ότι υπάρχουν προσφορές ιταλικών και ισπανικών συλλόγων, σημειώνοντας όμως ότι τη δεδομένη στιγμή ο Ολυμπιακός Πειραιώς δείχνει πιο αποφασισμένος για να αποσπάσει την υπογραφή του. Γίνεται αντιληπτό πως ο Μούσα πιέζεται από την οικογένειά του να μην απαντήσει τώρα στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ, ώστε να κάνει πιο εύκολα το επόμενο βήμα στην καριέρα του αφού το συμβόλαιό του εκπνέει σε ένα έτος. Γι’ αυτό άλλωστε τόνισε στη χώρα του πως θα προτιμούσε να είναι προσεκτικός για την επιλογή που θα κάνει.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αν δεν υπογράψει για έναν επιπλέον χρόνο, ο ΑΠΟΕΛ δεν θα είναι σε ισχυρή διαπραγματευτική θέση σε επίσημη πρόταση. Το τι θα γίνει τελικά θα το γνωρίζουμε σήμερα, όταν θα λήξει και η προθεσμία που δόθηκε στον 23χρονο άσο για να απαντήσει στην πρόταση για ανανέωση μέχρι το 2022 με καλύτερους οικονομικούς όρους από ό,τι πέρσι (αύξηση από τις 180.000 σε 250.000 ευρώ ετησίως). Η διοίκηση παίρνει τα μέτρα της και αναλόγως της απάντησης που θα πάρει από τον Ιορδανό θα κινηθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ