aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ακούει κανείς;

ΑΠΟΕΛ: Ακούει κανείς;

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Με ένα στόμα μια φωνή Σάββας Πουρσαϊτίδης και Νεκτάριος Πετεβίνος εκδήλωσαν τη δυσαρέσκεια τους για την εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στο Δασάκι, στο ισόπαλο 1-1 με τον Εθνικό. Οι γαλαζοκίτρινοι πρόσθεσαν άλλη μία κακή εμφάνιση στη φετινή σεζόν, μέτρησαν άλλη μία απώλεια βαθμών, μα το χειρότερο είναι πως πέραν των όλων άλλων παρουσίασαν σημάδια αδιαφορίας και νευρικότητας. Aπόδειξη αυτού τα πολλά φάουλ και εφτά κίτρινες κάρτες που χρεώθηκαν ποδοσφαιριστές τους.

Αν και προηγήθηκαν νωρίς με τον Μπεν Σαχάρ η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και όχι μόνο ισοφαρίστηκαν, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο αν μία ομάδα έδειχνε να κυνηγά τη νίκη ήταν οι γηπεδούχοι. Η απουσία κινήτρου και η απογοήτευση μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο ήταν έκδηλα. Τεχνική ηγεσία και διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έθεσαν ως πρώτιστο στόχο την αξιοπρέπεια της ομάδας στις εναπομείνασες αγωνιστικές. Εγχείρημα δύσκολο και αυτό φάνηκε με το «καλημέρα».

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να ζήσει με τις αμαρτίες του και να υποστεί τις συνέπειες τους στα έξι παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της πιο εφιαλτικής σεζόν στη σύγχρονη ιστορία του. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έδειξε τη δυσαρέσκειά του για την απόδοση ορισμένων ποδοσφαιριστών σημειώνοντας πως «χρειάζεται να ανεβάσουμε πολύ την απόδοσή μας, ειδικά κάποιοι ποδοσφαιριστές, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα να τελειώσει όσο καλύτερα γίνεται».

Το ερώτημα είναι ένα: ακούει κανείς;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ