aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αισθητή βελτίωση, ίδιο αποτέλεσμα

ΑΠΟΕΛ: Αισθητή βελτίωση, ίδιο αποτέλεσμα

Στην πρεμιέρα, στο «Στέλιος Κυριακίδης» η συντριβή (0-4) για τον ΑΠΟΕΛ από την Πάφος FC ήρθε μετά από μία κάκιστη εμφάνιση. Χθες, με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο του ήταν αισθητά βελτιωμένος, αλλά το (ουσιαστικό) αποτέλεσμα ήταν το ίδιο απέναντι στον Ολυμπιακό (0-1).

Δύο ματς, δύο ήττες στο ξεκίνημα του μαραθωνίου (κάτι παρόμοιο έχει να ξανασυμβεί εδώ και 20 χρόνια) για τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας που συνεχίζουν από εκεί που έμειναν στην περσινή εφιαλτική περίοδο. Κι ο προβληματισμός για την προοπτική της σεζόν που μόλις έχει αρχίσει μεγαλώνει ακόμη περισσότερο.

Στο ντεμπούτο του στο τιμόνι των γαλαζοκιτρίνων, ο Σωφρόνης Αυγουστή έβαλε κάποιες πινελιές, όπως ήταν το πάθος και η διάθεση, αλλά μέχρι εκεί. Οι παίκτες του δεν είχαν το καθαρό μυαλό για να εκμεταλλευθούν αναμετρήσεις που θεωρητικά και πρακτικά είναι δικές τους. Η υπεροχή τους σε όλους τους τομείς δεν εξαργυρώθηκε ποτέ, ενώ έφυγαν από το γήπεδο με σκυμμένα τα κεφάλια.
Το πρώτο μέρος επιβεβαίωσε ότι στο ποδόσφαιρο δεν αποδίδεται δικαιοσύνη ανάλογα με τις τελικές προσπάθειες. Ο ΑΠΟΕΛ είχε την κυριαρχία και τις προϋποθέσεις για γκολ (εννέα τελικές προσπάθειες και χαμένες ευκαιρίες με τους Κβιλιτάια, Νατέλ, Σάντος, Μάγκλιτσα, Ντανίλο), αλλά το προβάδισμα στο σκορ πήρε ο Ολυμπιακός στην πρώτη του και μοναδική τελική προσπάθεια στο 45λεπτο με τον Σάλι.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στην επανάληψη, με τη διαφορά ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού κράτησαν λίγο περισσότερο την μπάλα. Οι γαλαζοκίτρινοι πίεζαν, ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν, παρά το γεγονός ότι κατέγραψαν -και πάλι- πολλές τελικές προσπάθειες. Τα σουτ από τους Σόουζα και Νατέλ δεν βρήκαν στόχο, όπως επίσης οι κεφαλιές των Κβιλιτάια και Σάντος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ