aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αγωνία για Βιγιαφάνιες, φόβος για ζημιά

ΑΠΟΕΛ: Αγωνία για Βιγιαφάνιες, φόβος για ζημιά

Την ένατη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε χθες βράδυ ο ΑΠΟΕΛ, επικρατώντας με 1-0 της Ανόρθωσης, για την 15η αγωνιστική χάρις στο αυτογκόλ του Χαρογιάν (29’). Οι γαλαζοκίτρινοι διατηρήθηκαν έτσι για δεύτερη σερί εβδομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, παραμένοντας στο +2 από τη δεύτερη ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, αγωνία επικρατεί στο στρατόπεδο της λευκωσιάτικης ομάδας όσον αφορά τον τραυματισμό του Βιγιαφάνιες στον ώμο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μην είναι αισιόδοξες και να κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό, που θα τον κρατήσει εκτός για κάποιο διάστημα.

Σήμερα αναμένονται νεότερα για την κατάσταση του, με τον εκπρόσωπο Τύπου, Νεκτάριο Πετεβίνο να σχολιάζει χθες: «Φτιάξαμε ένα καλό κέντρο, αλλά φαίνεται ότι ο Μιλόγεβιτς θα στερηθεί ένα από τα τρία βασικά γρανάζια της μεσαίας γραμμής. Ο Βιγιαφάνιες φαίνεται να έχει πρόβλημα στους συνδέσμους στον ώμο. Θα γίνει ΜRI, μας ανησυχεί». Ο Σέρβος τεχνικός από την πλευρά του εξέφρασε και ο ίδιος τους φόβους του, στη συνέντευξη Τύπου: «Θα δούμε και αύριο τις εξετάσεις του Βιγιαφάνες αλλά φοβάμαι (σ.σ. σήμερα) ότι το παιδί έπαθε ζημιά..».

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ