aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αγωνία για τον Τάαμαρι, οι εκτιμήσεις και η δεδομένη απουσία

ΑΠΟΕΛ: Αγωνία για τον Τάαμαρι, οι εκτιμήσεις και η δεδομένη απουσία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Μελανό σημείο του αγώνα με τη Δόξα δεν ήταν τίποτα άλλο από τον τραυματισμό και την αναγκαστική αλλαγή του Μούσα Αλ Τάαμαρι. Ο Ιορδανός διεθνής του ΑΠΟΕΛ από τις κινήσεις του έδειξε να αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα το οποίο θα ξεκαθαρίσει πόσο σοβαρό και ποιας μορφής είναι, αφού περάσει πρώτα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Μούσα θα απουσιάσει από τον μεθαυριανό επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα και φυσικά περιττή η αναφορά για το πόσο σημαντική θα είναι η απουσία αυτή για τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Ινγκεμπρίγκτσεν επιμένει με τον Ντε Βινσέντι και έχει τους λόγους του

Το ευχάριστο είναι πως η ομάδα με την κάθοδο των Γέφτοβιτς, Γένσεν, αλλά και του Σιγκούρνταρσον έχει επιλογές. Από εκεί και πέρα –σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό του Μούσα– πρέπει να αναμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί για να ξεκαθαρίσουν περισσότερα ως προς τον χρόνο που θα απουσιάσει από την ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ