aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αγκίρε λύνει και έρχεται, Βινίσιους προσγειώνεται

ΑΠΟΕΛ: Αγκίρε λύνει και έρχεται, Βινίσιους προσγειώνεται

Στάση αναμονής τηρούν στον ΑΠΟΕΛ ώστε να εκδοθεί το διαζύγιο ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Ντιέγκο Αγκίρε. Οι γαλαζοκίτρινοι συμφώνησαν για συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου, δηλαδή έως το Καλοκαίρι του 2022 με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Το γυαλί στη σχέση του Απόλλωνα με τον αριστεροπόδαρο μπακ έχει ραγίσει σε βαθμό που και οι δύο πλευρές επιθυμούν να λύσουν τη συνεργασία τους.

Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού προφανώς είναι ενήμεροι για το ενδιαφέρον των πρωτευουσιάνων και εντός της ημέρας αναμένεται πως θα ξεκαθαρίσει οριστικά το σκηνικό. Ο Ισπανός αριστερός μπακ είναι θετικός στο ενδεχόμενο να ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα και να συναντήσει το φιλαράκι του Εμίλιο Ενσούε.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων/ΑΠΟΕΛ: Τα πήρε και έφυγε ο Αγκίρε ανακοινώνοντας τη μετεγγραφή

Σήμερα, εν τω μεταξύ, φτάνει στην Κύπρο ο Πάουλο Βινίσιους. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα μπει σε καραντίνα και αρχές Φεβρουαρίου θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Σάββα Πουρσαϊτίδη. Ο επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής της Φέχερβερ (γνωστής ως Βιντεότον ή Βίντι) έκανε το μακρινό ταξίδι από το Σάο Πάολο και θα τεθεί αντίπαλος του Χένινγκ Μπεργκ, τον οποίο είχε προπονητή στην Ουγγαρία τη σεζόν 2016-17.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ