aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Αγκάθι» Ζυρίχης για Μετς

ΑΠΟΕΛ: «Αγκάθι» Ζυρίχης για Μετς

Κάθε πιθανότητα ολοκλήρωσης της μετεγγραφής του Κάρολ Μετς είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν στον ΑΠΟΕΛ. Όπως σημειώνει σε ρεπορτάζ του το «Goal» οι γαλαζοκίτρινοι κάνουν υπομονή με την ελπίδα ότι θα διαφοροποιηθεί το σκηνικό και η ΤΣΣΚΑ Σόφιας θα αλλάξει στάση.

Ο 28χρονος υψηλόσωμος στόπερ δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Κύπρο, όμως η μετεγγραφή «κολλά» στην ΤΣΣΚΑ η οποία όχι μόνο δεν συζητά παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, αλλά πιέζει για ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Τις τελευταίες ώρες προκύπτει άλλο ένα εμπόδιο στην επιθυμία του ΑΠΟΕΛ για ανατροπή του σκηνικού με τον Εσθονό αμυντικό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας nau.ch στην Ελβετία, το οποίο αναδημοσιεύθηκε στην πατρίδα του, η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Ζυρίχη επιθυμεί την απόκτηση του αριστεροπόδαρου αμυντικού.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η Ζυρίχη ενδιαφέρεται για τον Κάρολ Μετς. Οι υπογραφές ακόμα να πέσουν όμως στο ποδόσφαιρο είναι γνωστό πως όλα γίνονται γρήγορα. Το μελάνι στο συμβόλαιο μπορεί να στεγνώσει σύντομα», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και συνεχίζει. «Ο κεντρικός αμυντικός έχει από τον Σεπτέμβριο συμβόλαιο με την κυπελλούχο Βουλγαρίας ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Για την ομάδα της πρωτεύουσας, ο 28χρονος έχει παίξει 14 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο μέχρι στιγμής. Προφανώς κέντρισε το ενδιαφέρον των κατοίκων της Ζυρίχης», καταλήγει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ