aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Αγκάθι» η τριάδα των αδιάλλακτων

ΑΠΟΕΛ: «Αγκάθι» η τριάδα των αδιάλλακτων

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ, μπορεί να τρέχουν για να ολοκληρωθεί οικονομικά η σεζόν αφού ακόμα δεν έχει επέλθει συμφωνία με το σύνολο των ποδοσφαιριστών, παράλληλα όμως ξεκίνησαν οι κινήσεις για το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα περίοδο, που θα προσπαθήσει να φέρει ξανά επιτυχίες. Θεμελιώδες κεφάλαιο για όλα αυτά το θέμα του προπονητή, με τον Μαρίνο Ουζουνιδη να είναι το αφεντικό και για την νέα περίοδο αφού έμειναν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ίσως το πιο σημαντικό θέμα είναι το πώς θα καταφέρει η διοίκηση να μειώσει το μισθολόγιο της ομάδας και να το οδηγήσει σε επίπεδο που θα μπορεί να το διαχειριστεί, αφού τα οικονομικά δεδομένα της επόμενης περιόδου θα είναι πολύ διαφορετικά απ’ αυτά που επικρατούσαν έως τώρα στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Τόμας ντε Βινσέντι, Σάβιτς και Χαλένιους, είναι οι ποδοσφαιριστές που παρουσιάζονται αδιάλλακτοι στην πρόταση που τους έχει καταθέσει η διοίκηση. Να θυμίσουμε πως, ο Ντε Βινσέντι είχε δείξει παρόμοια στάση και στην Αλ Σαμπάμπ.

Ίδιο είναι το σκηνικό και με τον Σάβιτς αλλά και με τον Χαλένιους, οι οποίοι έχουν δώσει αρνητική απάντηση στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ για διακανονισμό των οικονομικών εκκρεμοτήτων. Οι τρεις αυτές περιπτώσεις είναι το σημαντικότερο πρόβλημα για την Επιτροπή που έχει συσταθεί για την εξεύρεση λύσης. Μπέλετς και Βάτερμαν εκτός απροόπτου αποχωρούν και η εξεύρεση ενός ικανού τερματοφύλακα είναι άλλο ένα μεγάλο στοίχημα για την προπονητική ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Η περίπτωση του Ουζόχο παραμένει στα υπόψη και η χρονική περίοδος που θα είναι απόλυτα έτοιμος θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας. Όσον αφορά στους Μερκή και Αλωνεύτη, από πλευράς διοίκησης υπάρχει η αισιοδοξία πως θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και για την επόμενη περίοδο. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι οριστικό αλλά τουλάχιστον ο Μερκής σε πρόσφατες δηλώσεις του έχει αποδείξει πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ