aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Αγκάθι» €700.000 (και βάλε) ετησίως

ΑΠΟΕΛ: «Αγκάθι» €700.000 (και βάλε) ετησίως

 ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να γνωρίζουν τις προθέσεις των Τομάς ντε Βινσέντι και Βούγιαντιν Σάβιτς όσον αφορά στην πρόταση για μείωση του μισθού τους. Τα τελευταία 24ωρα, όπως πληροφορούμαστε, παρατηρείται κινητοποίηση. Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη διατηρεί ανοιχτή γραμμή με τους μάνατζερ των παικτών, ασκώντας πίεση ώστε να πάρει την τελική απάντηση. Διατηρούν αμφότεροι συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, το οποίο προβλέπει υψηλές αποδοχές, κάτι που αποτελεί «αγκάθι». Κάτι περισσότερο από €700.000 ευρώ κοστίζουν στους πρωτευουσιάνους! 

Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ προβλέπει «κούρεμα» περίπου 30% και σε περίπτωση που αποδεχθούν τους νέους οικονομικούς όρους συνεργασίας, τότε θα συνεχίσουν. Σε διαφορετική περίπτωση, οι ιθύνοντες της ομάδας θα δράσουν πολύ διαφορετικά. Οι ποδοσφαιριστές είδαν με θετικό μάτι την πρόταση. Αντιλήφθηκαν τη νέα τάξη πραγμάτων, πάντως, διαμηνύοντας πως εάν η μείωση είναι σε ένα πιο χαμηλό ποσοστό, ενδεχομένως να συναινέσουν.

Όπως γράψαμε προσφάτως, με τον μάνατζερ του Τόμας ντε Βινσέντι έγινε συνάντηση, κατά την οποία επεξηγήθηκε από τη διοίκηση η πολιτική που ακολουθεί, με στόχο το οικονομικό «νοικοκύρεμα». Δόθηκε χρόνος για να ζυγίσει τα δεδομένα ο Αργεντινός και σύντομα θα καθοριστεί νέα συνάντηση, κατά την οποία θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του ποδοσφαιριστή στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος».

Ο έμπειρος πλέον επιτελικός μέσος, θέλει να συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ και να αποδείξει ότι μπορεί να ηγηθεί της ομάδας στη νέα σεζόν. Αντιλαμβάνεται πως υστέρησε σε απόδοση και δεν προσέφερε τα προσδοκώμενα στη δεύτερή του θητεία. Ανάλογο το σκηνικό και με τον Βούγιαντιν Σάβιτς. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ τα λέει με τον μάνατζερ του Σέρβου κεντρικού αμυντικού, γίνεται προσπάθεια ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή», χωρίς επί της παρούσης να προκύπτει ουσιαστικό αποτέλεσμα. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές ανήκουν στο ρόστερ για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ