aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ - Άγιαξ: Στη γιγαντοοθόνη το VAR και το Goal-line για τους οπαδούς

ΑΠΟΕΛ – Άγιαξ: Στη γιγαντοοθόνη το VAR και το Goal-line για τους οπαδούς

Για πρώτη φορά στα χρονικά του κυπριακού ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας με την χρήση του VAR. Απόψε, λοιπόν, στον πρώτο αγώνα ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Άγιαξ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, θα χρησιμοποιηθεί -εφόσον χρειαστεί- το Video Assistant Referee, καθώς επίσης και το Goal-line technology (GLT).

Όπως ανέφερε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0) ο υπεύθυνος του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, ξεπερνούν τα 30 τα άτομα που έχει στείλει η UEFA για την εγκατάσταση και τη λειτουργία τόσο του VAR όσο και του GOAL LINE, καθώς επίσης και των καμερών LED που είναι κάτω στο γήπεδο. «Το σημερινό παιχνίδι είναι και για εμάς πρωτοφανές. Πρώτη φορά εγκαθίσταται αυτό στην Κύπρο και έτσι δεν θα πρέπει να γίνουν σε μεταγενέστερο στάδιο οι εγκαταστάσεις. Όλα αυτά λέγονται από τους διαιτητές. Υπάρχουν αρκετές διεργασίες για να δουλέψει σωστά κατά την ώρα του αγώνα και χθες οι διαιτητές ήταν εκεί για μια ώρα».

Όπως επεσήμανε ο κ. Κωνσταντινίδης θα ελέγχουν τη φάση οι διαιτητές και μετά η απόφαση θα φαίνεται στη γιγαντοοθόνη του ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ