aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αυξάνονται τα «όπλα» του Σωφρόνη

ΑΠΟΕΛ: Αυξάνονται τα «όπλα» του Σωφρόνη

Μετά τα χαμόγελα που έφερε η πρώτη νίκη της σεζόν, με το 2-0 εις βάρος της Νέας Σαλαμίνας και την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου, στον ΑΠΟΕΛ στράφηκαν στην ΠΑΕΕΚ. Το ματς με την προσφυγική ομάδα στο ΓΣΠ την ερχόμενη Δευτέρα είναι άκρως σημαντικό μετά τις τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Αναφορικά με το απουσιολόγιο του Κύπριου προπονητή, αναμένεται πως θα συμπεριλάβει λιγότερα σε σχέση με προψές. Ο Τορνίκε Οκριασβίλι θα είναι διαθέσιμος, ενώ οι πληροφορίες θέλουν τους Γκιόργκι Κβιλιτάια και Γιώργο Εφραίμ να είναι καλύτερα και έχουν αυξημένες πιθανότητες να συμπεριληφθούν στην αποστολή. Από εκεί και πέρα, παραμένουν εκτός δράσης οι Βινίσιους, Ραφαέλ Σάντος, Τομάς ντε Βινσέντι, Ντιαβαρά, Σταύρος Γαβριήλ και Κωνσταντίνος Μιντίκκης.

Ο ΑΠΟΕΛ πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας του στην Α’ Κατηγορία και ο Σωφρόνης Αυγουστή με τους συνεργάτες του ευελπιστούν ότι θα βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί, θα πανηγυρίσουν την πρώτη επιτυχία στο πρωτάθλημα και θα αντλήσουν δύναμη ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ