aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αυτός το μαχαίρι, αυτός και το καρπούζι

ΑΠΟΕΛ: Αυτός το μαχαίρι, αυτός και το καρπούζι

Τρία είναι τα βασικά ζητούμενα για τον ΑΠΟΕΛ στον αποψινό αγώνα (20:00, Cablenet1) απέναντι στην Κιζιλζάρ, ώστε να θέσει ισχυρές βάσεις πρόκρισης στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ: Α) Να αμυνθεί άλλη μία φορά αποτελεσματικά. Β) Να μεταφέρει την μπάλα με ιδανικές προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή. Γ) Να έχει μπόλικη ενέργεια, διάθεση, ζωντάνια και πάθος, διατηρώντας εκδηλωτικούς τους χιλιάδες οπαδούς που θα κατακλείσουν το ΓΣΠ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Βέλγου διαιτητή Έρικ Λάμπρεχτς.

Δεν αντιλέγει κανείς πως η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή διαθέτει πιο ποιοτικούς και πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές σε σχέση με τους Καζάκους. Δεν αντιλέγει κανείς, επίσης, ότι έχει τον πρώτο λόγο για να βρεθεί στον προθάλαμο των ομίλων της διοργάνωσης εάν είναι συγκεντρωμένη και εύστοχη.
Ωστόσο, με ένα μόνο επιθετικό κορυφής στο «οπλοστάσιο» (Μάριο Ηλία) και απέναντι σε ένα σύνολο με δύο ντουζίνες σχεδόν επίσημα παιχνίδια στα πόδια, ελλοχεύει πάντοτε ο κίνδυνος κάτι να στραβώσει. Το πάθημα, εξάλλου, την Όσιγεκ Κροατίας, κρούει το καμπανάκι.

Στις 21:00, διεξάγεται και ο πρώτος αγώνας για την ίδια φάση της διοργάνωσης μεταξύ της Σέπσι (Ρουμανία) και της Τζιουγκάρντεν (Σουηδία). Ο νικητής του εν λόγω ζευγαριού, υπενθυμίζουμε, θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ σε περίπτωση που οι γαλαζοκίτρινοι ξεπεράσουν το εμπόδιο των Καζάκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ