aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αυτός το μαχαίρι, αυτός και το καρπούζι

ΑΠΟΕΛ: Αυτός το μαχαίρι, αυτός και το καρπούζι

Σε τρία παιχνίδια σε διάστημα μόλις 18 ημερών, έχασε πέντε βαθμούς από τους εννέα που διεκδίκησε, όλοι στο νεόδμητο Στάδιο «Αλφαμέγα», πέφτοντας μοιραία από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, επιβάλλεται να αντιδράσει, δίνοντας πειστικές απαντήσεις, οκτώ στροφές πριν από την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης.

Εκστρατεύει εκ νέου στη Λεμεσό, τούτη τη φορά στο γερασμένο Τσίρειο, μετρώντας δυνάμεις με την Καρμιώτισσα και εννοείται πως η επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά δεν επιδέχεται καμίας, μα καμίας διαπραγμάτευσης. Στο αποψινό 90λεπτο, καλείται να αποδείξει ότι το πάθημα απέναντι στην ΑΕΛ έγινε μάθημα. Ότι αντιλήφθηκε τα λάθη του, διδάχθηκε από αυτά, ανασυντάχθηκε και προχωρεί πολύ πιο δυνατός προς την υλοποίηση του τελικού στόχου.

Σύμμαχος στην προσπάθεια θα είναι, ασφαλώς, οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας, οι οποίοι θα ενώσουν τη φωνή τους, σπρώχνοντας το σύνολο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς προς τη 13η νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα (4.500 εισιτήρια). Το ματς της 19ης αγωνιστικής, έχει ιδιαιτερότητες. Με πιο σημαντική το γεγονός πως, οι ποδοσφαιριστές θα τεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα του τέως προπονητή τους, Σωφρόνη Αυγουστή. Ο κόουτς της Καρμιώτισσας, ξέρει πολύ καλά τις δυνατότητές τους, κάτι που αυτομάτως κάνει ακόμα πιο «υποψιασμένους» άπαντες στον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ