aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Αυτός κι αν είναι πονοκέφαλος για τον Σωφρόνη

AΠΟΕΛ: Αυτός κι αν είναι πονοκέφαλος για τον Σωφρόνη

Χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές, που πέτυχαν στο τρέχον πρωτάθλημα τα 17 από τα 41 τέρματα της ομάδας, παρατάσσεται ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Άρη. Βλέπετε, ο Κβιλιτάια σκόραρε 10 φορές, ο Νατέλ 4 και ο Εντονγκαλά 3.

Στους απόντες του επικείμενου ματς συμπεριλαμβάνεται και ο Ντε Βινσέντι, σκόρερ 1 μόλις τέρματος. Με το πέρας της σημερινής προπόνησης, θα ξεκαθαρίσει η ετοιμότητα των Σάβιτς και Ντανίλο, οι οποίοι δεν ήταν διαθέσιμοι στην αναμέτρηση με την Πάφος FC.

Οι πιθανότητες για να προλάβουν είναι με το μέρος τους, ιδιαίτερα για τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Εάν κριθεί πανέτοιμος, θα πάρει φανέλα βασικού σε ένα άκρως σημαντικό ματς, στο οποίο ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ αναμένεται ότι θα ντύσει στα πορτοκαλί την ανατολική κερκίδα του Τσιρείου. Θα είναι ολόκληρη διαθέσιμη για τους φίλους της ομάδας, με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ να ευχαριστεί χθες την αντίστοιχη του Άρη για τη συνεργασία σε σχέση με τον αριθμό εισιτηρίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ