aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Αυτός είναι που σπρώχνει τη δουλειά για τον Μιλόγεβιτς…»

ΑΠΟΕΛ: «Αυτός είναι που σπρώχνει τη δουλειά για τον Μιλόγεβιτς…»

Δημοσίευμα της χθεσινής έκδοσης της «GoalNews» Ελλάδος, δίνει συνέχεια στη φημολογία για κρούση του ΑΠΟΕΛ στον Σέρβο τεχνικό του Πανιωνίου και πρώην προπονητή της Ομόνοιας Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Μάλιστα, η Βάσω Νούσια και Τάσος Κιούσης που επιμελούνται το ρεπορτάζ, το πάνε ένα βήμα παρακάτω πως τη δουλειά κάνει είναι ο εκπρόσωπος που πήγε τον Πιέρο Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: «Μια φιέστα μεγαλοπρεπή, ανάλογη της πορείας που πραγματοποίησε φέτος ο Πανιώνιος στο πρωτάθλημα, ετοιμάζουν οι υπεύθυνοι του συλλόγου της Νέας Σμύρνης που θα περιλαμβάνει πολλά χάπενινγκς και εκπλήξεις στους φιλάθλους που θα δώσουν το «παρών» στις εξέδρες. Ο Πανιώνιος προϊδεάζει για μια μεγάλη γιορτή, η οποία θα λάβει χώρα πριν και μετά τη λήξη του αγώνα με τον Λεβαδειακό, στο τελετουργικό της οποίας περιλαμβάνεται και η βράβευση της παλιάς δόξας του συλ- λόγου, του Γκάρι Οουεν.

Αυτός ο αγώνας θα είναι το ευχάριστο διάλειμμα του Πανιώνιου πριν από τη μεγάλη μάχη των πλέι οφ αλλά και όσων πρόκειται να δώσει η διοίκηση στα γραφεία της. Πρώτη και καλύτερη αυτή για την παραμονή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος εξαργυρώνει ήδη την πολύ καλή πορεία της ομάδας δεχόμενος κρούσεις από άλλους συλλόγους. Παρά το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ διαχώρισε χθες (σ.σ. προχθές) τη θέση του από το δημοσίευμα που τους θέλει να συζητούν, ο Σέρβος τεχνικός του Πανιώνιου αποτελεί στόχο του και μάλιστα τη δουλειά φέρεται να κάνει ο εκπρόσωπος που πήγε τον Πιέρο Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη.

Όμως, ο Μιλόγεβιτς δεν έχει μιλήσει ακόμη επίσημα με τον Πανιώνιο και την ίδια στιγμή το περιβάλλον του τον εμφανίζει να περιμένει κάτι πολύ πιο σπουδαίο. Σε αυτήν την περίπτωση σαφώς και δεν εννοούν τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς μια από τις πολλές φημολογίες που έχουν αναπτυχθεί γύρω από το όνομά του είναι πως αυτός και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της γιαννιώτικης ομάδας, ο Μουφ, θα είναι ως δίδυμο (με βοηθό τον δεύτερο) υποψήφιοι για να ξαναβρεθούν στον ΠΑΣ, αυτήν τη φορά στον πάγκο, αν φύγει ο Γιάννης Πετράκης. Ο Μιλόγεβιτς δεν βιάζεται, μετράει τα δεδομένα και προς το παρόν επικεντρώνεται στο ματς με τον Λεβαδειακό και κυρίως στα πλέι οφ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ