aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αυτοί είναι οι μετέωροι

ΑΠΟΕΛ: Αυτοί είναι οι μετέωροι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Όπως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ μέχρι στιγμής, απομένουν μονάχα δύο θέσεις κενές για εγγραφή ξένων και κοινοτικών (13 από τις 15 έχουν κάτοχο), οπότε εξυπακούεται πως εν ευθέτω χρόνω η διοίκηση θα πρέπει να λάβει αποφάσεις που θα απελευθερώσουν θέσεις. Το σκηνικό επί της παρούσης δεν είναι ξεκάθαρο.

Ο Βάντερ Βιέιρα είχε εκφράζει τον περασμένο Ιανουάριο την πρόθεση να αποχωρήσει και «φρένο» στην επιστροφή του στη Βραζιλία είχε θέσει ο Τόμας Κρίστιανσεν καθώς τον έκρινε απαραίτητο. Από εκεί και πέρα, οι Λορένθο Εμπεσίλιο και Φακούντο Μπερτόλιο δεν πρόσφεραν αναμενόμενα, οπότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί όσον αφορά στο μέλλον τους στον σύλλογο, από τη στιγμή που θα αποκτηθεί παίκτης στη θέση που αγωνίζονται.

Το ίδιο και με τον Ιγκόρ ντε Καμάργκο. Επιπρόσθετα, ένας εκ των Ούρκο Πάρντο, Ραφαέλ Ρόμο δεν θα είναι στο ρόστερ καθώς για τη θέση του τερματοφύλακα υπάρχουν στο παρόν στάδιο πολλές επιλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ