aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΑΠΟΕΛ: Αυτοί είναι οι 15 υποψήφιοι αντίπαλοι, ομάδες για όλα τα... γούστα

ΑΠΟΕΛ: Αυτοί είναι οι 15 υποψήφιοι αντίπαλοι, ομάδες για όλα τα… γούστα

Τους 15 πιθανούς αντιπάλους του στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ γνωρίζει από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ο ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στους ομίλους της διοργάνωσης και όπως ήταν δεδομένο από την 5η αγωνιστική πήρα το εισιτήριο της πρόκρισης στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης, ως δεύτεροι από τον α’ όμιλο.

Ο ΑΠΟΕΛ θα τοποθετηθεί στο γκρουπ των ανίσχυρων στην κλήρωση της Δευτέρας (16/12) και ο αντίπαλος του θα προκύψει από τις ένδεκα ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη θέση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ (εξαιρείται η Σεβίλλη που ήταν στο ίδιο όμιλο) και τις τέσσερις τρίτες των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, οι οποίες είχαν την καλύτερη συγκομιδή βαθμών.

Διαβάστε επίσης: Τίναξε ξανά την μπάνκα ο ΑΠΟΕΛ, τα συνολικά έσοδα

Αναλυτικά οι πιθανοί αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ μέχρι στιγμής: Άγιαξ, Σάλτσμπουργκ, Ίντερ, Μπενφίκα, Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, Σέλτικ, Εσπανιόλ, Βασιλεία, Λασκ, Μάλμε, Άρσεναλ, Γάνδη, Μπράγκα, Πόρτο, Μπασακσεχίρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ