aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αυτογκόλ και μόνο ένα «κλικ» καλύτερα

ΑΠΟΕΛ: Αυτογκόλ και μόνο ένα «κλικ» καλύτερα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Μετά τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις που προηγήθηκαν, με αποκορύφωμα την τριάρα από την ΑΕΚ, το ψεσινό αυτογκόλ του Σλόμποταν Μεντόγεβιτς στο ματς με την ΑΕΛ (1-0) είχε πολύ μεγαλύτερη αξία από τους τρεις βαθμούς για τον ΑΠΟΕΛ.

Η πρώτη ενθαρρυντική απόδοση και τα θετικά σημάδια των πρόσφατων αποκτημάτων, σε συνδυασμό με το τρίποντο, έφεραν την κατάσταση ένα «κλικ» καλύτερα για τον σύλλογο της πρωτεύουσας. Μόνο ένα «κλικ», όμως, και τίποτα περισσότερο!

Διότι την Πέμπτη περιμένουν τον ΑΠΟΕΛ οι νέες σοβαρές εξετάσεις στο Καζακστάν, σε παιχνίδι νοκ άουτ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Καϊσάρ.

Αν η αποστολή στεφθεί με επιτυχία και πολύ περισσότερο αν συνδυαστεί πάλι με αισιόδοξη παρουσία, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα θα αρχίσει να αλλάζει για τα καλά.

Σε αυτή την περίπτωση, θα δοθεί η δυνατότητα στον Μαρίνο Ουζουνίδη να χτίσει δυναμική για την ομάδα του, όπως και για τον ίδιο, σε μία σειρά παιχνιδιών με βατά εγχώρια ματς, με ενδιάμεσες μάχες στο Γιουρόπα Λιγκ (πρώτα στον 3ο γύρο και έπειτα, αν προκριθεί, στα πλέι οφ).

Πριν από το ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 8η αγωνιστική, οι γαλαζοκίτρινοι θα αναμετρηθούν με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου («Τάσος Μάρκου»), τη Δόξα (ΓΣΠ), τον Ερμή («Αμμόχωστος») και την Πάφο (ΓΣΠ).

Στο απευκταίο σενάριο του αποκλεισμού από την Καϊσάρ, όμως, θα είναι πολύ δύσκολο να μην επιστρέψουν τα μαύρα σύννεφα πάνω από τον Αρχάγγελο, ειδικά μάλιστα αν είναι αποκαρδιωτική και η εμφάνιση…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ