ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ
Στον ΑΠΟΕΛ έσπρωξαν πολλά θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό, βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο, αλλά υπάρχουν ακόμη ανοικτά «μέτωπα». Το σημαντικότερο, επί της παρούσης, αφορά στην προσθήκη επιθετικού, με τις διαδικασίες να βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ο Ούγκο Βιέιρα εξακολουθεί να απασχολεί και εάν επιτευχθεί συμφωνία, αυτή θα γίνει με βάση την προσφορά που κατέθεσε η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ και όχι με τις οικονομικές απαιτήσεις που αξιώνει ο Πορτογάλος επιθετικός. Όπως αποκάλυψε o πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ στο «στόχαστρο» είναι και ο Ισπανός επιθετικός Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα.
Διαβάστε επίσης: Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ στον ΠΑΣ και η δελεαστική προσφορά στον Κόντε
Θα αποτελούσε το ιδανικότερο σενάριο για την ομάδα εάν προέκυπτε συμφωνία εντός των ημερών και ο εκλεκτός ενσωματωνόταν με την αποστολή στην Πολωνία.
Την ίδια ώρα, υπάρχει αναμονή για την επιστροφή του Τόμας ντε Βινσέντι με τον Πρόδρομο Πετρίδη να επιβεβαιώνει, μιλώντας στην τηλεόραση του «Αlpha Kύπρου» τις επαφές με τον Αργεντινό και να τονίζει πως θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος.
Διαβάστε επίσης: Μπαλταζάρ: «Θα φύγουν κάποιοι, θα έρθουν 2-3»
Παραλλήλως, σε εκκρεμότητα παραμένει το κεφάλαιο με τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι διατηρούν συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όπως όλα δείχνουν, δεν θα σημειωθούν ουσιαστικές εξελίξεις σύντομα. Το πιθανότερο θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις μετά την επιστροφή της ομάδας από την Πολωνία.