aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αυτό που ζήτησε ο Τραμετσάνι και οι αποδείξεις των παιχτών

ΑΠΟΕΛ: Αυτό που ζήτησε ο Τραμετσάνι και οι αποδείξεις των παιχτών

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Οι ποδοσφαιριστές έχουν τεράστια ανάγκη να αποδείξουν στον εαυτό τους και πολύ περισσότερο στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ πως η εμφάνιση με τον Απόλλωνα δεν αποτελεί πυροτέχνημα. Ότι έχουν διδαχθεί από τα λάθη τους και η αντεπίθεση θα έχει διάρκεια. Οπότε, στο αυριανό εξίσου δύσκολο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, δηλώνουν ότι προετοιμάζονται με κάθε σοβαρότητα και θα καταθέσουν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ τον καλύτερό τους εαυτό.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Πάολο Τραμετσάνι ενστερνίζεται το γνωστό ρητό;

Θα χρειαστεί η μέγιστη δυνατή συγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχία για να υλοποιηθεί ο στόχος καθώς η αντίπαλος αποτελεί την έκπληξη του πρωταθλήματος. Συγκέντρωσε 19 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από τον ΑΠΟΕΛ, απέδωσε στα πλείστα ματς καλό ποδόσφαιρο, εξήλθε ισόπαλη με την ΑΕΚ (1-1), διέσυρε την ΑΕΛ (4-1) και κέρδισε την Ομόνοια (1-0).

Ο ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, οφείλει να μπει δυνατά και να δείξει από το πρώτο λεπτό το πόσο πολύ θέλει τη νίκη. Να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο, όπως έκανε στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ο Τραμετσάνι ζητεί από τους παίκτες του όπως προσεγγίσουν το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα με τον ίδιο τρόπο. Να δείξουν από την αρχή πόσο θέλουν τους τρεις βαθμούς, να ακολουθήσουν το πλάνο του και να φτάσουν στην όγδοη νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ