aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αυτό που προβληματίζει και μάλιστα πολύ…

ΑΠΟΕΛ: Αυτό που προβληματίζει και μάλιστα πολύ…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Από τη στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ διανύει περίοδο προετοιμασίας και οι προπονήσεις είναι επίπονες για τους ποδοσφαιριστές, δεν μπορούν να αντληθούν ασφαλή συμπεράσματα για το «αύριο» της ομάδας. Το γεγονός, όμως, πως σε δύο φιλικά παιχνίδια απέναντι σε Ρούνταρ και Ζίλινα, δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς το αντίπαλο πλεκτό, προφανώς είναι σημείο που προβληματίζει.

Πέραν από το μηδέν στο ενεργητικό, παρατηρείται μια αδυναμία στο επιθετικό κομμάτι όσον αφορά στη δημιουργία φάσεων. Εξάλλου, οι διπλές αναμετρήσεις με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας πλησιάζουν.

Υπάρχουν και τα θετικά, όμως. Όπως είναι η κυκλοφορία της μπάλας και κυρίως στο πρόσφατο φιλικό ο ικανοποιητικός για την εποχή βαθμός σύμπτυξης της μεσοαμυντικής γραμμής. Πέραν από το γκολ το οποίο ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο, οι Σλοβάκοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τα ρήγματα και αυτό οφείλεται στην πολύ καλή λειτουργία των γαλαζοκιτρίνων.

Από εκεί και πέρα, εντός της ημέρας αναμένεται πως θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις και ο Σέρβος επιθετικός. Στον Αντρίγια Πάβλοβιτς, που υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με οψιόν αγοράς από τη Ραπίντ Βιέννης, επενδύουν πάρα πολλά στον ΑΠΟΕΛ για πρόκριση σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η διοίκηση κάνει τα πάντα ώστε να έχει τις απαιτούμενες επιλογές ο Πάολο Τραμετσάνι.

Δείτε πλάνα από τη χθεσινή προπόνηση!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ