aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αυτό που καλείται να πράξει ο Τραμετσάνι…

ΑΠΟΕΛ: Αυτό που καλείται να πράξει ο Τραμετσάνι…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Τις εννέα διαδοχικές νίκες που συνδυάστηκαν οι πλείστες εξ αυτών με καλή απόδοση, διαδέχθηκαν οι χλομές εμφανίσεις και η απώλεια επτά βαθμών μέσα σε τέσσερις αγωνιστικές. Η ισοπαλία με την Αλκή, η ήττα από την Πάφος FC και η ισοφάριση στο φινάλε απέναντι στην ΑΕΚ των επτά σοβαρών απουσιών, προφανώς δεικνύουν ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, παρά τη βελτίωση που είχε προχθές.

Ο Πάολο Τραμετσάνι καλείται να διαχειριστεί καλύτερα το πλούσιο έμψυχο δυναμικό, δίνοντας νέα πνοή στο σύνολο. Οι τρεις παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή (Μπέζιακ, Εφραίμ, Μπάλογκ) και συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να αποτραπεί η τέταρτη ήττα στο πρωτάθλημα, αν μη τι άλλο στέλνουν μηνύματα στον Ιταλό προπονητή ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης: «Άλλοι παίκτες είχαν το πρόβλημα, δεν έπρεπε να φύγει ο Τραμετσάνι…»

Όπως πιστώθηκε την αγωνιστική ανόρθωση του ΑΠΟΕΛ, έτσι χρεώνεται και την αγωνιστική πτώση. Από εδώ και μπρος, όπως διαμορφωθούν τα βαθμολογικά δεδομένα, κάθε απώλεια στοιχίζει στην προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων για έβδομη διαδοχική σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Πειθαρχική έρευνα στον ΑΠΟΕΛ για Ενσούε (ανακοίνωση εταιρείας)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ