aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αυτό ισχύει με τον αρχισκάουτερ

ΑΠΟΕΛ: Αυτό ισχύει με τον αρχισκάουτερ

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Sports1 ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για την ήττα από την ΑΕΛ: «Ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα. Ήρθε φυσιολογικά γιατί ό,τι δώσαμε, τόσα πήραμε. Ήταν παιχνίδι που θα κρινόταν στη λεπτομέρεια και αυτό έγινε. Από τον κεντρικό άξονα δεν γίναμε καθόλου δημιουργικοί και όταν μειώνεις τις πιθανότητες να είσαι επιθετικός, πολύ δύσκολα μπορείς να σκοράρεις. Είναι ένα αποτέλεσμα που θα ερχόταν κάποια στιγμή, το δυστύχημα είναι ότι ήρθε σε ένα σημείο που μπαίνουμε σε μια σειρά δύσκολων αγώνων».

Για την κατάσταση στην κορυφή: «Η ουσία είναι να κοιτάζουμε τα δικά μας αποτελέσματα και όχι των αντιπάλων. Τα δικά μας λάθη πρέπει να δούμε».

Για το παιχνίδι με την Αστάνα: «Είναι μια δύσκολη αποστολή για διάφορους λόγους. Πάμε σε μια χώρα που υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας. Το θετικό είναι ότι το γήπεδο είναι κλειστό και θερμαινόμενο. Πάμε μια μέρα νωρίτερα για να προσαρμοστούμε σε αυτές τις συνθήκες».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Είναι προβλήματα της στιγμής. Ο Μερκής έκανε σήμερα κανονικά προπόνηση, απλά δεν ολοκλήρωσε το δίτερμα για προληπτικούς λόγους. Θα μείνει στην Κύπρο για να ακολουθήσει ένα πιο έντονο πρόγραμμα προετοιμασίας. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπερτόλιο. Το θέμα με τον Ορλάντι και την ίωση που τον ταλαιπωρεί τον άφησε εκτός με την Αστάνα αλλά υπάρχουν αρκετές μέρες για να ξεπεράσει το πρόβλημα του μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα».

Για τον αρχι-σκάουτερ: «Τα Μέσα μπορούν να γράφουν ότι θέλουν. Δεν υφίσταται αυτή τη στιγμή οτιδήποτε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ