aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αέρας ελευθερίας για Κβιλιτάια, το απουσιολόγιο ενόψει Απόλλωνα

ΑΠΟΕΛ: Αέρας ελευθερίας για Κβιλιτάια, το απουσιολόγιο ενόψει Απόλλωνα

Την πύλη του προπονητικού κέντρου «Αρχάγγελος» διάβηκε το πρωί της Τρίτης (14/12) ο Γκιόργκι Κβιλιτάια. Ο Γεωργιανός ανέπνευσε αέρα ελευθερίας μετά από καραντίνα αρκετών ημερών και τέθηκε ξανά στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ θα αξιολογεί καθημερινά την κατάσταση του διεθνούς επιθετικού και θα αποφασίσει κατά πόσο θα τον ρίξει στη «μάχη» το Σάββατο (18/12), στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Κβιλιτάια έχασε σημαντικό αριθμό προπονήσεων, όμως ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης στο σπίτι, ώστε να κρατηθεί σε όσο το δυνατό καλύτερο επίπεδο.

Μυϊκό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Μάριους Λουντέμο και σύμφωνα με τα υφιστάμενα δεδομένα πολύ δύσκολα θα είναι σε θέση να παίξει στην αναμέτρηση με τη λεμεσιανή ομάδα. Απών θα είναι επίσης οι τιμωρημένοι Σάβιτς (θα εκτίσει ποινή κίτρινων καρτών) και Τσεπάκ (αποβλήθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Βινίσιους θα είναι ο παρτενέρ του Καρώ στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Θεοδώρου εκτιμάται πως θα αντικαταστήσει τον Μαροκινό ακραίο αμυντικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ