aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αδυναμίες που πληγώνουν και πληρώνει με απόλυση ο Ντολ

ΑΠΟΕΛ: Αδυναμίες που πληγώνουν και πληρώνει με απόλυση ο Ντολ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι από τη στιγμή που ο προπονητής έχει το γενικό πρόσταγμα σε μιαν ομάδα –καλώς ή κακώς- έχει και την ευθύνη όταν κάτι δεν πάει καλά, ενώ αντίθετα η νίκη και οι επιτυχίες έχουν πολλούς «πατεράδες». Η αλήθεια είναι πως ο Γερμανός τεχνικός όσο πάει βγάζει και περισσότερες αδυναμίες, που πληγώνουν και τον ίδιο και την ομάδα και για τις οποίες πληρώνουν τόσο ο ΑΠΟΕΛ όσο και ο Ντολ γι’ αυτό και ο Γερμανός πρέπει να θεωρείται παρελθόν.

Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπως φάνηκε προκύπτει πλέον και θέμα πειθαρχίας στην ομάδα, καθώς το παιχνίδι των γαλαζοκίτρινων έγινε φοβερά απείθαρχο από τη στιγμή που έμειναν πίσω στο σκορ, ενώ μέσα από τον εκνευρισμό έχασε με κόκκινη κάρτα τον Μιχαΐλοβιτς, ενώ το ίδιο μπορούσε να πάθει και ο Μάτιτς, προς το τέλος του αγώνα στην κλωτσιά που έριξε στον Μπιλάλ. Την ίδια στιγμή θα μπορούσε κάποιος να καταλογίσει στον Ντολ και θέμα στη διαχείριση -κάτι που λέχθηκε και γράφτηκε κατ’ επανάληψη- σε ό,τι αφορά το πολυσυζητημένο rotation, που είναι αλήθεια πολύ λίγο λειτούργησε ή καλύτερα πολύ λίγο είδαμε τον Γερμανό να κάνει χρήση του.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Με υπηρεσιακό τον Χατζηλούκα κόντρα στη Σεβίλλη, ψάχνει προπονητή

Άλλο ένα σημείο που ο ΑΠΟΕΛ και ο Ντολ δείχνουν αδυναμία, είναι στην «ανάγνωση» ενός αγώνα, αφού σε δυο αγώνες που έμεινε πίσω στο σκορ, την πρώτη φορά (με το Παραλίμνι) αν και προηγήθηκε, αρχικά δεν μπόρεσε να τελειώσει το παιχνίδι, ενώ όταν έμεινε πίσω στο σκορ χρειάστηκαν θεοί και ο Μερκής στο 90’+11 για να φύγει ο ΑΠΟΕΛ με τη νίκη. Κι αυτό φυσικά δεν ήταν προϊόν των αλλαγών (σε πρόσωπα ή τακτική) που έκανε ο Γερμανός. Πλήρωσε το τίμημα, ενώ άλλο ένα παιχνίδι που ο Ντολ πιάστηκε «αδιάβαστος» ήταν ο αγώνας για το Γιουρόπα Λιγκ με την Ντουντελάνζ στο ΓΣΠ. Γενικά ο Ντολ παίρνει πολύ χαμηλό βαθμό στο κομμάτι αυτό, που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα τον έχουν φέρει στην πόρτα εξόδου του «Αρχαγγέλου».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Πληρώνει ακριβά το διαζύγιο με Ντολ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ