aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: 90 λεπτά πριν τη μάχη των μαχών

ΑΠΟΕΛ: 90 λεπτά πριν τη μάχη των μαχών

Μετά από τέσσερις μέρες, «ζωντάνεψε» ξανά το προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Τα άτομα που απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, βλέπετε, επέστρεψαν στη δουλειά, σηματοδοτώντας αυτομάτως την έναρξη της σκληρής δουλειάς ενόψει του σημαντικότατου αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Η έκβαση του έβδομου παιχνιδιού στα πλέι οφ και παραλλήλως προτελευταίου στο ΓΣΠ, εννοείται πως θα αποτελέσει ορόσημο όσον αφορά στην επίτευξη του στόχου, που είναι η εξασφάλιση εισιτηρίου για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Μετά τη νίκη επί της Πάφος FC και του Άρη με το ίδιο σκορ (2-1), τρίτο σερί τρίποντο την ερχόμενη Κυριακή, όχι μόνο διευρύνει τη δυναμική, αλλά στέλνει την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή υπό τις ιδανικότερες προϋποθέσεις στο «καυτό» ντέρμπι που παίρνει σειρά με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Στη μάχη των μαχών της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ που θα διεξαχθεί στις 8 Μαΐου (Τσίρειο), ενδεχομένως να κριθούν τα πάντα, επομένως αποτελεί μέγα ζητούμενο η διατήρηση του άριστου κλίματος και κυρίως της πίστης προς την ολοκλήρωση της ανατροπής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ