aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ - 4η μετεγγραφή: Μέχρι που οι δείκτες του ρολογιού δείξουν μεσάνυχτα...

ΑΠΟΕΛ – 4η μετεγγραφή: Μέχρι που οι δείκτες του ρολογιού δείξουν μεσάνυχτα…

Αντίστροφα, πλέον, κυλά ο χρόνος για τη λήξη της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο ΑΠΟΕΛ προχώρησε σε τρεις μετεγγραφές, αυτές των Γένσεν, Γέφτοβιτς και Σιγκούρνταρσον, επομένως έχει το δικαίωμα αν το επιθυμεί να προχωρήσει σε άλλη μία κίνηση.

Η αλήθεια είναι πως οι «γαλαζοκίτρινοι» το έψαξαν και μάλιστα αρκετά για προσθήκη αριστερού μπακ. Άλλωστε, και ο προπονητής της ομάδας, Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν είχε δηλώσει πως αν εντοπίσει κάποια περίπτωση ποδοσφαιριστή ο οποίος θα είναι ικανός να βοηθήσει άμεσα την ομάδα θα κτυπούσε την πόρτα του πρόεδρου, Πρόδρομου Πετρίδη.

Η χειμερινή μετεγγραφική περίοδος δεν είναι και η πιο εύκολη για «ψώνια» και ιδίως η θέση του αριστερού μπακ. Ελεύθεροι αριστεροπόδαροι ακραίοι αμυντικοί και ποιοτικά καταρτισμένοι ν’ αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του ΑΠΟΕΛ δεν είναι πολλοί. Στη… μέση είναι και το οικονομικό. Ο ΑΠΟΕΛ έχει ήδη διαγράψει τρεις παίκτες από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό. Ζοαοζίνιο, Γκέντσογλου και Μπέζιακ αποχώρησαν λαμβάνοντας άλλος λιγότερα και άλλος περισσότερα χρήματα. Για την προσθήκη τέταρτης μετεγγραφής απαιτείται η διαγραφή και τέταρτου παίκτη, επομένως επιπλέον έξοδα για τη διοίκηση.

Διαβάστε επίσης: Δυναμική απάντηση Πετεβίνου προς ΑΚΕΛ, παρέμβαση Ομόνοιας και ΚΟΠ!

Προτάθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, όμως δεν φαίνεται να προκύπτει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση στο διαθέσιμο κασέ του ΑΠΟΕΛ. Το σενάριο απόκτησης ποδοσφαιριστή κάτω των 22 ετών είναι μία λύση, όμως δεν πρόκειται να γίνει μετεγγραφή για χάρη της μετεγγραφής.

Η κλεψύδρα του χρόνου αδειάζει και οι πιθανότητες πραγματοποίησης τέταρτης μετεγγραφής είναι πολύ περισσότερες, όμως μέχρι οι δείκτες του ρολογιού να δείξουν μεσάνυχτα ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι στη φωτιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ