aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: 48ωρο αποφάσεων και εξελίξεων

ΑΠΟΕΛ: 48ωρο αποφάσεων και εξελίξεων

Μια εβδομάδα έμεινε για την αναχώρηση του ΑΠΟΕΛ για την Βουλγαρία και συγκριμένα το Πράβετς. Μέσα στο επόμενο 48ωρο ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα γνωστοποιήσει τις αποφάσεις που έχει πάρει όσον αφορά το έμψυχο υλικό των γαλαζοκιτρίνων. Ουσιαστικά μέχρι και την Παρασκευή, ίσως και αύριο Πέμπτη θα ανακοινώσει στους παίκτες ποιοι δεν θα ταξιδέψουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αλλά και για τα φιλικά που θα δοθούν εκεί.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ουές στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ» (vid)

Στο κομμάτι της μετεγγραφική ενίσχυσης η ομάδα της Λευκωσίας αυτή την ώρα ψάχνει για παίκτη που θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Ελλαδίτης τεχνικός έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις, ενώ έχουν ήδη κατατεθεί προτάσεις και αναμένονται οι απαντήσεις.

Ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο για τον «Πούρσα» είναι και η αριστερή πλευρά της άμυνας, αφού ο Σαμπάλα δεν είναι ακόμα στην Κύπρο και θα χάσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της προετοιμασίας. Όπως είναι φυσικό αυτό το δεδομένο προβληματίζει ιδιαίτερα τον τεχνικό του ΑΠΟΕΛ, όποτε δεν θα πρέπει να αποκλείεται Ελλαδίτης να πάρει την απόφαση να κινηθεί και για την απόκτηση αριστερού ακραίου αμυντικου.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ «ενώνουν δυνάμεις»: Κατέθεσαν πρόταση για αναστολή της Κάρτας Φιλάθλου!

Αυτή την ώρα ο Πουρσαϊτίδης εξετάζει εξονυχιστικά τις λίστες που έχει στα χέρια του και αφορούν παίκτες κάτω των 22 ετών οι οποίοι δεν πρόκεται να πιάσουν θέση στον κατάλογο Α.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση, πρωϊνή και απογευματινή, ενώ αύριο πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης θα πραγματοποιηθεί αγιασμός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ