aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: 41 μήνες «φαγούρας» είναι πολλοί

ΑΠΟΕΛ: 41 μήνες «φαγούρας» είναι πολλοί

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να πράξει στην κυριακάτικη αποστολή του στο Τσίρειο, αυτό που επιχείρησε ανεπιτυχώς πέντε διαδοχικές φορές. Ποιο; Να κερδίσει τον Απόλλωνα στη Λεμεσό, γεγονός που αποτελεί έξτρα κίνητρο. Δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1) κατέγραψε τη σεζόν 2018-19 και στις αμέσως επόμενες, δέχθηκε την ήττα. Πρόπερσι έφυγε με άδεια χέρια (0-1), το ίδιο και πέρσι (1-2, 2-3).

Με αυτά και με αυτά, πάνε τριάμισι χρόνια που οι γαλαζοκίτρινοι έχουν να κερδίσουν τους κυανόλευκους μέσα στο «άντρο» τους (πρωτάθλημα), στοιχείο που προφανώς δεικνύει αρκετά, χωρίς ωστόσο να προδικάζει κάτι όσον αφορά στην επικείμενη μάχη.

Η τελευταία φορά που οι πρωτευουσιάνοι καρπώθηκαν εκτός έδρας τους τρεις βαθμούς ήταν την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-19. Όχι μόνο κέρδισαν στην α’ φάση με 2-1, αλλά επανέλαβαν εαυτόν στο παιχνίδι των πλέι οφ, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 3-1, σε ένα ματς που διεξήχθη στις 17 Μαρτίου 2019. Πέρασαν από τότε, δηλαδή, 41 μήνες.

Λέτε, η έκτη προσπάθεια να στεφθεί με επιτυχία; Η μπάλα βρίσκεται στα πόδια των γαλαζοκιτρίνων, οι οποίοι προετοιμάζονται εντατικά για να βγουν νικητές, θέτοντας τις βάσεις για την επιστροφή στην πυραμίδα του κυπριακού ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ