aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: 300.000 ευρώ για Κρίστιανσεν!

ΑΠΟΕΛ: 300.000 ευρώ για Κρίστιανσεν!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ 

Εδώ και μέρες, η επιλογή του Τόμας Κρίστιανσεν «παίζει» στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ. Λύση γνώριμη, λύση δοκιμασμένη. Ο Δανός προπονητής, όμως, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρουαγιάλ Ουνιόν Σεντ-Ζιλουά, οπότε αυτομάτως προκύπτει ένα σοβαρό εμπόδιο.

Και αυτό, γίνεται σχεδόν ανυπέρβλητο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, θα πρέπει ο κάθε ενδιαφερόμενος σύλλογος να καταβάλει 300.000 ευρώ ώστε να συναινέσουν οι Βέλγοι. Κάτι που αυτομάτως θέτει τον πήχη πάρα πολύ ψηλά.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τελειώνει ο… χρόνος, αποφασίζει και «κλείνει» το deal ο Πετρίδης

Ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται στη Δανία με την οικογένειά του, περνώντας με τους δικούς του ανθρώπους τα Χριστούγεννα. Τουλάχιστον για σήμερα δεν έχει κανένα προγραμματισμένο ταξίδι. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, εξετάζει και άλλες επιλογές, χωρίς να παραμερίζει ασφαλώς τη λύση Κρίστιανσεν, γνωρίζοντας όμως πως πρόκειται για ιδιαίτερη και ζόρικη.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Oι «χειμερινές» μετεγγραφές που χάρισαν τίτλους

Στόχος είναι η εξεύρεση προπονητή έως την Κυριακή, ημέρα επιστροφής των ποδοσφαιριστών στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Οπότε, εξελίξεις μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ