aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: 11άδα με μειωμένο ρίσκο και πρωτοκλασάτοι παγκίτες

ΑΠΟΕΛ: 11άδα με μειωμένο ρίσκο και πρωτοκλασάτοι παγκίτες

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το πιθανότερο σενάριο στο σημερινό ντέρμπι με την Ομόνοια (16:00) είναι ότι ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Πάολο Τραμετσάνι θα επενδύσει στη νίκη διατηρώντας τον ίδιο σχηματισμό και τα ίδια πρόσωπα για τρίτο διαδοχικό ματς.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Δεν «ζαλίζονται», δεν υποτιμούν

Δηλαδή, η τριάδα μπροστά από τον Βάτερμαν θα αποτελείται από τους Ιωάννου, Μερκή και Καρλάο. Οι Ζαχίντ, Ντε Βινσέντι θα βρίσκονται λίγο πιο μπροστά από τον αμυντικό μέσο Μοράις, ενώ οι Ενσούε-Καζού θα ανεβοκατεβαίνουν τη δεξιά και αριστερή πλευρά, αντιστοίχως. Οι Αλ-Τάαμαρι και Νατέλ θα είναι οι προωθημένοι. Υπάρχει πλειάδα επιλογών για τον Ιταλό κόουτς εάν θέλει να αιφνιδιάσει.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ντέρμπι ιδιαίτερης προσέγγισης με την Ομόνοια

Σε κάθε παιχνίδι, πόσω μάλλον σε ντέρμπι, οι επιλογές του προπονητή για το αρχικό σχήμα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο. Άλλο τόσο σίγουρο είναι πως οι λύσεις που υπάρχουν στον πάγκο μπορούν να δώσουν την απαιτούμενη ώθηση προς τη νίκη. Ο Πάολο Τραμετσάνι σε άλλο ένα ματς θα κοιτάξει προς τον πάγκο και θα δει αρκετούς πρωτοκλασάτους παίκτες πανέτοιμους για δράση. Όπως είναι οι Γιώργος Εφραίμ, Πραξιτέλης Βούρος, Στάθης Αλωνεύτης, Σάββας Γκέντσογλου, Λούκας Σόουζα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ