aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑποχαιρέτησε τον ΠΑΟ ο Αποστολάκης: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου…»

Αποχαιρέτησε τον ΠΑΟ ο Αποστολάκης: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου…»

Ευγνώμων στον Παναθηναϊκό για όσα πρόσφερε στην εξέλιξή του δήλωσε ο Κώστας Αποστολάκης στην SportDay αποχαιρετώντας την ομάδα που τον ανέδειξε λίγο πριν μετακομίσει στην Κύπρο για τον ΑΠΟΕΛ.

«Φεύγω από μια μεγάλη ομάδα, μέσα στην οποία έγινα από παιδάκι… άντρας, μια οικογένειας που με μεγάλωσε ποδοσφαιρικά και πάω σε μια αντίστοιχα μεγάλη ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Κύπρο. Μια σπουδαία ελληνική ομάδα, γιατί η Κύπρος είναι Ελλάδα. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Παναθηναϊκό για όσα έκανε για μένα και όσα έζησα μαζί του. Εύχομαι στο κλαμπ και σε όλα τα παιδιά να ζήσουν τα καλύτερα τα επόμενα χρόνια. Τα παιδιά, όχι μόνο η φουρνιά που μεγαλώσαμε μαζί, αλλά και οι μεγαλύτεροι, είναι οικογένειά μου. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό να γυρίσει στις ένδοξες μέρες, όπως τον γνώρισα από παιδί μικρό και τον έζησα μέσω του πατέρα μου. Να πρωταγωνιστήσει ξανά και να επιστρέψει στην Ευρώπη», τόνισε ο 20χρονος άσος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ