aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό και έρχεται στον ΑΠΟΕΛ

Αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό και έρχεται στον ΑΠΟΕΛ

Στον Αρχάγγελο από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν θα βρίσκεται ο Κώστας Αποστολάκης. Ο Ελλαδίτης δεξιός ακραίος αμυντικός αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και σύντομα θα ανακοίνωθεί η απόκτησή του από τον ΑΠΟΕΛ.

Άλλωστε, τη συμφωνία επιβεβαίωσε εδώ και καιρό ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων, Πρόδρομος Πετρίδης. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής την Τρίτη (16/6) αποχαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του στο Κορωπί, ενώ με ανακοίνωσή τους οι πράσινοι ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας του.

Αναλυτικά η ενημέρωση

«Ο Kώστας Αποστολάκης αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, καθώς την Τρίτη αποχαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του στο Κορωπί.

Οριστικά έκλεισε το κεφάλαιο Παναθηναϊκός για τον Κώστα Αποστολάκη την Τρίτη. Ο νεαρός μπακ, βρέθηκε στο “Γεώργιος Καλαφάτης” στην προπόνηση της ομάδας και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο.

Με την πλευρά του, η ΠΑΕ, είπε το δικό της… αντίο στον ποδοσφαιριστή που θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ, μέσω ανάρτησης στα social media.

Συγκεκριμένα έγραψε: “Με ένα βαρύ επώνυμο στην πλάτη, ο Κώστας Αποστολάκης εντάχθηκε από παιδί στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα του Τριφυλλιού. Σήμερα ήταν η μέρα του αποχαιρετισμού. Όλοι στον Παναθηναϊκό ευχόμαστε στον Κώστα καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ