aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Αποχαιρέτησε στην Βραζιλία και έρχεται στον ΑΠΟΕΛ»

«Αποχαιρέτησε στην Βραζιλία και έρχεται στον ΑΠΟΕΛ»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ

Στο αεροπλάνο με προορισμό την Κύπρο για να ολοκληρώσει την μετεγγραφή του στον ΑΠΟΕΛ θα μπει σύντομα ο Ίταλο ντε Καρβάλιο. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν τα Μέσα Ενημέρωσης της Βραζιλίας, τα οποία εδώ και μέρες έφεραν στην επιφάνεια το ενδιαφέρον των γαλαζοκιτρίνων για τον 22χρονο επιθετικό της Πόντε Πρέτα.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες από την χώρα του καφέ η μετεγγραφή του Ίταλο στον ΑΠΟΕΛ είναι δεδομένη. Μάλιστα, αποκαλύπτουν πως οι πρωταθλητές Κύπρου δεν θα πληρώσουν χρήματα για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού, όμως η Πόντε Πρέτα θα καρπωθεί ποσοστό περίπου 50% σε περίπτωση μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛίστας με κάθε επισημότητα και ο Ζοάοζινιο!

Προ ημερών, η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Λούκας Ροσάφα, ο οποίος αποκάλυψε το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Ίταλο, ώστε να σκιαγραφήσουμε το προφίλ του υποψήφιου μετεγγραφικού στόχου των γαλαζοκιτρίνων.

Ο συνάδελφος, ανέφερε ότι πρόκειται για κλασσικό εννιάρι, παίκτη περιοχής με κύριο προσόν το κεφάλι. Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος επεσήμανε ότι στην Πόντε Πρέτα μετακόμισε τον Μάη και δεν αγωνίστηκε γιατί τραυματίστηκε και ακολούθως δεν κέρδισε θέση στην ομάδα. Ενωρίτερα ήταν στην Πιρακικάμπα, με την οποία σκόραρε πέντε τέρματα σε 14 παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ